Strelac-Mesečni horoskop za mart 2022.

Ljubav: Mesec je pun erotskih i sentimentalnih doživljaja. Neobični susreti, neočekivane strasti, burne veze – sve je to deo vašeg ljubavnog polja tokom marta 2022. U polju emocija se druže tokom ovog meseca Mars, Venera ( do 17.marta ) i Uran, a nakon 21. Marta Sunce u Ovnu će zameniti mesto Venere i praviti društvo Marsu i Uranu… Povoljne okolnosti, jak entuzijazam, izvanredni događaji u ljubavi za Strelce. Još ako se sve to dešava negde na putu, u inostranstvu, možda na fakultetu ili na nekoj kulturnoj manifestaciji i eto egzaltacije zadovoljstva jer Jupiter iz Lava lepo gleda iz vašeg prirodnog devetog polja, polja koje predstavlja sve navedeno. Ovo sve može ličiti na ludu vožnju punu sentimenta i erotske strasti. Nesporazume nećete moći da izbegnete. Pazite da se pri ulasku u sledeći mesec ne probudite sami, pritom zgužvani, mamurni od silnih ludih ljubavnih doživljaja. U bračnim odnosima prva polovina je dobra za dogovore, razgovore, rešavanje bitnih stvari, dok će Merkur vaš vladar polja braka nakon 13.marta preći u prirodno četvrto polje, polje doma, kuće, porodice i tih par dana možete na tom polju nešto sakriti, neku tajnu koju ne želite da iznesete van kuće. Nije dobro ako sebe obmanjujete kada su neki porodični odnosi u pitanju.

Posao: U ovom mesecu možete postaviti temelje svoje karijere, posla, planova, posebno kada Venera, vladar vašeg polja posla, bude krenula nakon 17.marta put tog polja.Porodični biznis može biti u zastoju, ali nije sve propalo, samo treba da završite neku dokumentaciju i da drugi deo meseca sačekate spremni za određene komisije, inspekcije itd. U suštini značajnu energiju i energiju koja vas tera na uspeh jeste kroz Mars/Uran konjunkciju na koju lepo gleda Jupiter iz Lava i Saturn iz vašeg prvog polja i time bezbeđujući srećne okolnosti koje možete da iskoristite za pravljenje temelja u budućnosti. Ovaj vatreni trigon će vas gurnuti napred. Jedino što treba da uradite jeste da znate JASNO šta želite kada je vaša karijera u pitanju. Zašto to kažem? Ne zaboravite da je vladar vašeg prirodnog desetog polja, polja karijere zagrljen u jednom periodu sa Neptunom koji će stvarati zablude, zbunjenost i to najviše u periodu od 13. do 26.marta. Prateći ta upustva možete izbeći neke bespotrebne katastrofe.

Zdravlje: Mesec mart vam donosi dobru fizičku kondiciju. Bićete u top formi. Preporučeno je da se bavite nekom fizičkom aktivnošću. Drugi deo meseca može biti idealan za posetu kozmetičarima, stručnjacima za relaks masažu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.