SUĐENA IM JE LJUBAV: 7 najboljih parova u horoskopu

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Saznajte koji će horoskopski parovi uživati zajedno na duge staze!

Ovan i Blizanci
Jak vetar i plamen do neba, varnice lete u struji vazduha. Pogledajte ovu sliku da shvatite: vazduh i vatra, dva elementa koja kontrolišu znake Ovna i Blizanca – veoma potrebni jedni drugima – kao partneri koji su rođeni pod ovim znacima. Štaviše – njihova međusobna privlačnost je jaka ne samo fizički, već i na intelektualnom nivou. Takvi partneri su ujedinjeni, imaju urođeni optimizam, ljubav prema životu i svojim zadovoljstvima… Šta drugo je potrebno da se volite i uživate u svakom novom danu?

Strelac i Lav
Kakav odnos može da se uspostavi između dva vatrena karaktera? Pa, naravno, samo vreo! I Lav i Strelac imaju jak karakter i tendenciju da se takmiče. Bilo bi logično pretpostaviti da će se takmičiti jedni sa drugima. Dakle, sigurno se i to dešava ako se ne radi o pravoj ljubavi. Jedna svetla, strastvena priroda – dobra je, ali dve takve prirode zajedno mogu izgraditi srećan život. U ovom slučaju, svi njihovi uspesi i dostignuća se množe sa dva!

Vaga i Ovan
Ova dva znaka zajedno mogu da formiraju pravi tim, a to omogućava i lakši uspeh u životu. Okruženje je oduševljeno ovim parom, ali šta se dešava unutar para? Zaštitnica Vage – ženska Venera, dok Mars određuje prirodu onih koji su rođeni u znaku Ovna. Rezultat – konstantan napon u ljubavi, seksualna energija koja čini zajednički život u skoro neprekidnom kretanju.

Devica i Vodolija
Oni koji su rođeni pod ovim znacima zodijaka, zvezde su im dale opštu želju da promene svet. Međutim, Devica i Vodolija to rade na svoj način: ako je Devica dobro upoznat sa praktičnim pitanjima Vodolije koja je uvek voljna da istražuje nove trendove i deli sveže ideje. Ako ove talente kombinuju, rezultat je savršen tandem, uvek spreman za velika dostignuća!

Škorpija i Rak
Za osobe rođene u znaku Raka, kažu da su zaljubljenici i žele da u potpunosti uživaju u svom partneru. Ali ova osobina je veoma pogodna neizvesnim Škorpijama: ovaj odnos umiruje njihovu sumnjičavu prirodu i uliva poverenje da će uvek biti voljeni. Strasna Škorpija će učiniti sve da pomogne neodlučnom Raku da se ne povuče u svoju ljušturu. Drugim rečima, u takvom savezu, oba partnera će se osećati potpuno bezbedno.

Jarac i Bik
Zemljani znakovi su ujedinjeni, pre svega, moćni i temeljni. Oni koji su čvrsto “na zemlji” mnogo lakše će razumeti jedni druge nego da objasnite svoje gledište osobama sa potpuno drugačijim karakterom – na primer, sanjarima, rođenim u znaku Ribe. Partneri kao što su Jarac i Bik su dobro pripremljeni za realan, surov život i mogu da idu veoma daleko zajedno.

Voda hrani zemlju, i da, za uzvrat, služi kao sigurna baza. Interakcija i kombinacija elemenata koji kontrolišu svaki od partnera u ovom paru stvara skoro idealne uslove za dugu, plodnu vezu. Praktičnost i zdrav razum Bika savršeno balansira sa dubokim, emotivnim i malo sanjivim Ribama.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.