Tajna kliničke smrti

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Istraživanja su otkrila da je preko osam miliona Amerikanaca doživelo iskustvo bliske smrti, koje je većini njih potpuno preobrazilo ostatak života! Kako to ‘smrt’ izoštrava ljudska čula i zašto je pretpostavka o halucinacijama sporna i neutemeljena …

Istraživanja takozvanog ‘iskustva bliske smrti’, skraćeno NDE – Near Death Experience i posle više godina polaze od priča osoba koje su doživele takvo iskustvo, kao i Virdžinija Fols, čije je srce stalo prilikom najobičnije operacije krajnika. Ona priče: ‘Odjednom, počela sam se dizati uvis kroz belu izmaglicu, a zatim je nastao potpuni mrak. Nisam bila uplašena, samo ponešto začuđena. čini mi se. Osećala sam da me preplavila čista ljubav i mir koji su navirali iz užarenog kruga svetlosti. Ne idem u crkvu i ne verujem u to. Ali, znala sam da je svetlo Bog i bilo je tako ispunjeno ljubavlju i veseljem da sam poželela da mu se pridružim zauvek. Zatim se setih da imam dvoje dece. Imala sam zadatak i morala sam da se vratim.
U bolničku dokumentaciju upisano je da su lekari intervenisali istog časa, otvorili Folsovoj grudni koš kako bi joj mogli masirati srce rukom. Ona je još dodala: ‘Sledeća stvar koje se sećam bila je medicinska sestra nagnuta nad mene, a posle su mi dolazili lekari i pitali me kako se osećaš kad umireš’?

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.