Tarot da ne u pitanjima ljubavne tematike

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Kada se želi dobiti odgovor na pitanje s kratkim da ili ne najčešće se u radu koristi samo jedna karta. Podrazumjeva se da se tijekom otvaranja odnosno gledanja više karata također može doći do ovakvog jednostavnog odgovora. Ovdje je potrebno biti oprezan. Stalno inzistirati na jezgrovitim odgovorima može odvesti u probleme.

Tarot da ne – problemi

Ako se karte uvijek koriste kako bi se dobio što jednostavniji i kraći odgovor tumač tarota lako može skrenuti na krivi put. Neke situacije su naprosto isuviše zamršene da bi ih se moglo pojasniti sa samo jednom kartom ili čak i ako se koristi više njih da se dobije čisti odgovor, s da ili ne. Primjerice, ako klijenta zanima da li će pobjediti na sudu s tim da zahtjeva da dobije da ili ne odgovor, savjetnik bi klijenta trebao odbiti. Neka otvaranja, bilo da se koristi samo jedna karta ili više njih, pokazat će da će klijent pobjediti ili da će izgubiti. No, često to tako neće biti. Dakle, potrebno je biti oprezan i ne silovati odgovor već kartama dozvoliti da pričaju priču.
Tarot da ne u pitanjima ljubavne tematike
​Ako pitanje glasi: “Da li me voli?”, savjetnik će najčešće biti u stanju dati odgovor s da ili ne. Ili: “Da li moja žena razmišlja napustiti brak?”, i ovdje obično nije problem dati koncizan odgovor. Ako pitanje glasi: “Da li me vara?”, savjetnik obično bez problema brzo detektira da li druga strana ima nekoga. Ili: “Da li mi se misli javiti?”, i ovdje nije problem dati precizan odgovor. U slučaju da je postavljeno sljedeće pitanje: “Da li će me primiti natrag?”, pametno bi bilo ići na opciju izvlačenja samo jedne karte. Pitanja ljubavne tematike su pogodnija za davanje jednostavnih odgovora.
Tarot da ne na internetu
Tarot da ne kao opcija je sveprisutna na internetu. Veliki je broj web stranica koje nude mogućnost traženja ovakvog odgovora. Činjenica je da takve odgovore daje automat, ali ako to pitaču ne smeta, nije problem. Iako je uvijek bolje kontaktirati savjetnika od krvi i mesa. Postoje web stranice preko kojih bilo tko može stupiti u kontakt sa savjetnikom najčešće putem chata. Pojedine stranice omogućuju da se savjetnika vidi uživo. Ovakve stranice funkcioniraju tako da pitač ima pravo postaviti jedno pitanje, a za sva ostala mora kupiti kredit. Tarot da ne je zanimljiv način dolaska do odgovora, ali se mora znati kada da ga se primjeni.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.