Tarot proricanje astrofon

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tarot proricanje astrofon najpopularnija je metoda proricanja budućnosti koja korijene vuče iz 15. stoljeća. Tarot proricanje astrofon broji ukupno 78 karata koje su se najprije koristile u zabavne svrhe. S vremenom su tarot špilovi postajali sve posebniji, a tumači tarota su iz njihovih simbola izvlačili dublje značenje. Šest stoljeća duga tradicija u svojim je počecima bila na margini društva. tarot proricanje nastojalo se ograničiti pa čak i ukinuti nametanjem raznoraznih kazni na tumače tarota. Širili su se mitovi o opasnosti tarot proricanja, dizale cijene špilova karata…. Svi ti pokušaji nisu urodili plodom, već su tarot proricanje najprije omogućili samo bogatijem sloju društva, a kasnije svima.

No put do toga bio je mukotrpan, ali uspješan zahvaljujući predanom radu brojnih tumača tarota koji nisu podlegli raznoraznim pritiscima. Zbog njih danas svi mogu uživati u blagodatima tarot proricanja.

O čemu ovisi tarot proricanje?
Tarot proricanje astrofon temelji se na posebnom špilu tarot karata. Tarot karte podijeljene su na 56 karata Male Arkane i 22 karte Velike Arkane. Mala Arkana povezana je s četiri elementa, vodu, vatru, zrak i zemlju, dok Velika Arkana objedinjuje prošlost, sadašnjost i budućnost te njihov utjecaj na pojedinca.

Sama uspješnost proricanja ovisi o mnogo faktora. Prvi faktor svakako je umijeće tumača tarota. Tumači tarota koji su blagoslovljeni posebnim darom šestog čula, snažnom intuicijom i bogatim iskustvom precizniji su u proricanju budućnosti. No, to pak uvelike ovisi o otvorenosti druge strane. Ako onaj kome se proriče namjerno sakriva neke stvari i nema otvoren um, on sprječava tumača tarota u pravilnom kanaliziranju energije. Otvoren um omogućuje maksimalno korištenje tarot proricanja.

Najveće prednosti tarot proricanja astrofon
Tarot proricanje astrofon za razliku od drugih vrsta proricanja budućnosti ne ograničava onog kome se proriče. Ono otvara razne mogućnosti koje druga strana može i ne mora iskoristiti. Izbor je isključivo na njoj. No to ne znači da treba „muljati“ tarot proricanje. Tarot proricanje se ne može prevariti. Često se pokušava dobiti različiti odgovor na jedno te isto pitanje. Odgovor je dan s razlogom i treba iz njega izvući maksimum.

Tarot proricanje astrofon : Kako postaviti pravo pitanje?
Kod tarot proricanja astrofon važno je znati postaviti „pravo“ pitanje. Ljudi se često zbune kad se javi glas s druge strane telefona. Najbolje je stoga prije javljanja napisati nekoliko pitanja kako bi razgovor bolje tekao. Pitanja trebaju biti jednoznačna i precizna kako bi tarot mogao dati odgovor. Previše kompliciranja i spajanja više pitanja u jedno samo zbunjuje i onemogućuje dolazak do „pravog“ odgovora.

Ako ipak niste sigurni kako formulirati pitanja, nemojte brinuti, tarot majstori usmjerit će vas i pomoći vam da izvučete najviše iz tarot proricanja.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.