TUMAČ SNOVA: SANJANJE DŽINNA I ŠEJTANA

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Poznati učitelj Ebu Sa’ad je rekao: – Ko sanja da se pretvorio u džina – ojačaće mu spletka. Sanjanje sihirbaza džinskih ukazuje na zlobu. Kada čovjek usnije džina da stoji blizu njegove kuće, taj san ukazuje na jednu od tri stvari: propast (nesreću), prezir i obavezu zavjeta kojeg nije ispunio. Ko sanja da podučava džina Kur’anu ili ga slušaju od njega – zadobiće karijeru i vlast, kako kaže Uzvišeni: “Objavljeno mi je da je prisluškivala grupa džina.”

Ko sanja da su mu džini ušli u kuću i rade neki posao – ući će u njegovu kuću lopovi koji će mu nanijeti štetu ili će mu na kuću navaliti neprijatelji. Osnovno u tumačenju snova o džinina je da su oni društvo koje podvaljuje i vara i obmanjuje u stvarima ovoga svijeta. Što se tiče šejtana , on je neprijatelj vjere i dunjaluka, spletkaroš, i on ne preza ni od kakve spletke, a nekad se objašnjava i kao vlast i kao puk (narod).

Ko usni grupu šejtana da ga dotiču dok je zauzet spominjanjem Uzvišenog Allaha – to se tumači da ima mnogo neprijateja koji žele njegovu propast, međutim, neće postići svoje ciljeve, shodno riječima Uzvišenog: “Zaista, kada šejtanska sablast dotakne one koji su bogobojazni, sjete se (Božijih zapovjedi)i tada ugledaju pravi put.” Ako neko sanja kometu kako progoni šejtana, njegov san ukazuje na ispravnost njegove vjere.

Ko sanja da ga šejtan prepada – to znači da je on besprijekorno čista vjerovanja i da je siguran od straha u kojem se nalazi, a dokaz za to su riječi Uzvišenog: “Ne bojte ih se, a bojte se Mene ako ste vjernici.” Ko usni šejtana da je veseo i radostan – taj je preokupiran svojim strastima. A ako sanja da šejtan skida odjeću sa njega, izgubiće vlast ako je upravitelj, ili će ga zadesiti šteta u nekretninama imovine. Uzvišeni kaže: “O sinovi Ademovi, neka vas nipošto ne zavede šejtan…”

Ako neko sanja da ga dohvaća šejtan , ima neprijatelja koji mu šuruje sa ženom i zavodi je. Kaže se da ovaj san ukazuje na oslobođenje sanjača od tuge ili lijek od bolesti, shodno riječima Uzvišenog: “Spomeni našeg roba Ejjuba kada je zamolio svog Gospodara: – Zaista me spopao šejtan…” Ko sanja da ga šejtan slijedi ima neprijatelja koji mu podvaljuje i zavodi ga te mu umanjuje njegova djela i čast, kako kaže Uzvišeni: “Pa ga je šejtan za sobom poveo i postao je (jedan) od zavedenih.”

Ako neko sanja da je kralj šejtanima i da ga oni slijede i da su mu naklonjeni, postići će karijeru i moć i pobijediće svoje neprijatelje, kako Uzvišeni kaže: “I (Mi smo potčinili njemu) od šejtana koji rone…” Ako neko sanja da je svezao šejtana , zadobiće pomoć. Uzvišeni kaže: “Koji su vezani u okovima.” Ako neko sanja kao da se šejtan spušta na njega, taj čini grijehe i izmišlja laži. Uzvišeni kaže: “Dolaze svakom lašcu, griješniku.” Ako neko sanja da razgovara u znak molbe, on konsultuje svoje neprijatelje i upoznaje ih tj. priča im o dobrim ljudima.

Međutim, ne uspijevaju u tome. Uzvišeni kaže: “Tajno dogovaranje (o grijehu i neprijateljstvu) potiče od šejtana da bi rastužio vjernike.” Ako neko sanja da ga šejtan poučava govoru, taj govori govorom podvale i spletkari ljudima ili lažne stihove sastavlja. Ako neko sanja da je ubio Iblisa, on plete zamke i pravi podvale. Dedždžal je simbol čovjeka koji podvaljuje i sije smutnju među svijetom

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.