URNEBESAN HOROSKOP: Saznajte kako se koji znak PONAŠA DOK JEDE BUREK!

Masna, fina poslastica koju možete naći u svakoj pekari, a u koju je srpski narod zaljubljen! Da, da… reč je o bureku! Da li ste se ikada zapitali kako se koji horoskopski znak ponaša dok uživa u svakom zalogaju ove popularne hrane? Verujte nam, oduševićete se kada saznate!

BLIZANAC
Pre svega, Blizanac će pažljivo osmotriti burek koji je naručio. Platiće ga, a tek će onda shvatiti da to, ipak, nije ono što je želeo da pojede. Međutim, sleganjem ramena pokazaće svoju ravnodušnost ka takvom izboru i burek pojesti u dva nestrpljiva zalogaja! Sve vreme će, samo ako se u blizini nađe neki slušalac, jadnika terorisati pitanjima o istorijskom značaju dotične poslastice za narod na Balkanu kao i potencijalnim varijacijama u receptu bureka za opšte blagostanje i mir u svetu.

DEVICA
Pedantne Device će pre nego što dobiju burek prvo osmotriti da li je tanjirić dovoljno čist, blista li escajg i da li poslastica ima propisane dimenzije. Izneće vam pravi način da se pojede jedan takav burek, a ako slučajno osporite to što ste čuli, dobićete bujicu kritika na način na koji vi to radite, ali i na mnoštvo drugih stvari: nepravilan klik na daljinski kojim palite TV, preglasno istresanje nosa i na to da konstantno drugima ukazujete na greške. Device jedu burek sa pola litra jogurta.

RIBA
Biće krajnje razočarani što burek ne izgleda kao mali dvorac iznad oblaka o kome bi mogli da maštaju dok ga jedu. Naravno, nos će im biti potpuno umazan, ali to neće ni primetiti sve dok ih neko ne opomene. Zatim, vraćeni iz svoje maštarije, pogledom će vam izraziti svo nezadovoljstvo i težinu sveta koja im leži na grbači. Ako nastave da vas “smaraju”, pojedite im burek – to će ih zaboleti, kao da ste im opalili šamar.

OVAN
Njegov slogan je sledeći: “Nije važno kako jedeš burek, nije važno ni da li imaš burek, važno je kako izgledaš dok jedeš burek.” I stvarno, kažete li mu da burek nikad niko nije jeo tako slatko kao Ovan, biće na sedmom nebu. Jede burek i ne voli jogurt… Neverovatno!

LAV
Lav će svima jasno dati do znanja da je njegov burek najveći! I na teatralno ponizan način će skrenuti pažnju svim prisutnim na tu činjenicu koju je upravo otkrio, praveći se da mu je to jako neobično, ali šta je tu je – svi vi “luzeri” morate ispaštati. Lavovi su u fazonu “Hajde da ga merimo!”

VAGA
Vaga nikad ne uzima burek ako ga prethodno dobro ne uporedi sa svim ostalim koji se nalaze u tepsiji. Ostaće verna svojoj tvrdoglavoj proceni sve dok (zamalo) ne ostane bez bureka. Shvatiće da upravo to što ima čast pojesti poslednji burek pozitivno doprinosi njenom društvenom statusu i daje joj prestiž. One bi naručile tri komada, samo da izaberu najlepši.

BIK
Pravo pitanje nije da li je burek ukusan, nego koliko košta. Ako je cena iole neprihvatljiva, poješće pogačicu. Ali, ako cenom burek zadovoljava, uživaće u svakom zalogaju. Prethodno će ipak pojesti i pogačicu, ali samo da tu “rugobu” ne gleda na tanjiru.

VODOLIJA
Vodolija će najobičniji burek pokušati da dočara što je ekstravagantnije moguće. Ići će do te mere da će vam verovatno ispričati priču kako se neko blizak njoj ugušio jedući burek dok je padao iz aviona. A kad ga pogledate u čudu praviće se kao da nešto s vama nije u redu i da priča ima savršen zaplet. Za Vodolije bi bilo super da postoji burek u obliku disko kugle i da svetli u mraku.

RAK
Emotivnost ovog znaka je taman tolikog raspona da će burek zalivati suzama jer je osoba koja je burek poslužila nije pogledala sa vedrinom kakvu je Rak očekivao. A na pitanje da li je možda nezadovoljan burekom, samo će proliti nove suze, jer zaboga, kako ste mogli da pitate tako nešto. Ne daj Bože da mu ispadne burek iz ruke… Katastrofa tipa “idem da se roknem”.

STRELAC
Ne voli burek! Izrod kakvog nema u svetu.

JARAC
Jarac će sebi postaviti cilj da nađe najbolji burek u gradu u podne 25.11.2019. godine i taj cilj će ostvariti. Neće se hvaliti sopstvenim dostignućima, ali ako ga neko upita da li ostvaruje svoje ciljeve, burek bi mogao navesti kao anegdotu. U suštini žderu k’o polarni medvedi.

ŠKORPIJA

Prvo će vam objasniti da voli burek i da ga iz nekog razloga treba jesti, a onda će vam navesti mnoštvo bolesti koje izaziva njegovo konzumiranje. Uglavnom vole da filozofiraju, a na kraju im je tanjir uvek prazan!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.