Zaštitite porodicu: Crvena papričica štiti dom od neprijatelja

Kuća i porodica najčešće su na udaru magije, a vidovita Radoslava otkriva kako da se spreče ti napadi.

Pored toga, ova proročica otkriva i uklanja crnu magiju a tokom svog tridesetogodišnjeg vidovnjačkog staža pomogla je mnogima da sačuvaju brak, izvuku se iz krize, odustanu od samoubistva…

”Mnogi mi se žale da im nešto škripi u zidovima, da se vrata sama otvaraju, slike iz čista mira padaju sa zidova ili da se televizor sam od sebe pali i gasi.

Ljudi ponekad misle da haluciniraju, međutim, to je znak da je u kući prisutna crna magija. Zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, sve to mogu da uklonim.”

Mali trikovi spasavaju porodicu
Po Radoslavinom mišljenju, srećan dom je onaj koji je dobro zaštićen, a da mu neko ne bi naudio, valja koristiti male trikove za zaštitu kuće.

”Detelina sa četiri lista moćna je zaštita i donosi uspeh. Ako čujete neke čudne zvuke u kući, postavite po jednu glogovu granu u svaki ugao dnevne sobe. Tako ćete se zaštititi od duhova.

Beli luk takođe štiti od nečistih sila – dovoljno je držati jedan čen na ulaznim vratima kuće ili kancelarije. Brezova metla odlična je odbrana od veštica pa se postavlja pred ulaznim vratima kuće, dvorišta, štale, tavana, i to okrenuta naopačke.

Crvene ljute papričice nanizane na konac drže se na prozoru. Osim što deluju dekorativno, štite od ljutih neprijatelja, ali i od bolesti koja je posledica crne magije”, otkriva ova neobična žena…

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Crna magija je opasna.