Zaštitite se od negativnih energija!

Puno toga možete i Vi sami napraviti da se zaštitite od nagativnih energija. Samo nekoliko važnih stvari trebate učinite ili pustiti kako biste znali ponovno zaštititi se od takvih „napada“.

Promijenite način razmišljanja! Vi morate napraviti prvi korak. Ako negativno razmišljate, onda najjače negativne energije Vam se mogu zalijepiti, usput i blokade. Blokirate samog sebe i s tim ako slijedeće rečenice napuštaju Vaša usta : nisam dovoljno dobar za to, meni to neće uspjeti, ne mogu, rođen sam da budem siromašan, to je moja sudbina, itd.

Obratite pažnju na to što govorite! U svjetlu svega navedenoga, najlakši način protiv negativnih energija je ako gore navedene rečenice preobratite u pozitivne. Izgovarajte slijedeće : uspjeti ću, postići ću što želim, sve će biti u redu i slične stvari.

Pazite na Vaše ponašanje dok Vam se netko žali! Niti slučajno se nemojte uživjeti u lošu situaciju druge osobe! Možete poslušati što Vam drugi pričaju, žale se, ali niti u kojem slučaju nemojte misliti o tome kako i što biste Vi napravili u sličnoj situaciji jer s time ste odmah prihvatili previše negativnih energija. Najbolje bi bilo da izbjegavate takve osobe, koliko god Vam je to moguće. Ako niste u mogućnosti, a ta osoba Vam je bliski rođak s kime ne možete izbjegavati česte susrete, zatražite jednu zaštitu od našeg stručnjaka!

Meditirajte i slušajte duhovnu glazbu, to će Vam pomoći da se zaštitite od negativnih energija! Ukoliko ne znate kako trebate pravilno meditirati, pitajte naše savjetnike, oni će Vas naučiti kako! Vjerujte, jako puno Vam može pomoći protiv negativnih energija! Duhovnu glazbu možete pronaći i na internetu, poželjno je da ju poslušate. Opustiti će Vas i očistiti Vaš um od loših misli. Tjera neki dio negativnih energija.

Primenjujte mantre! Mantre imaju nevjerojatnu moć zaštitite od negativnih energija. Možete izmisliti i osobnu mantru koja može zvučiti i ovako : „ branim se od negativnih energija, mislim samo na dobre stvari.“ Ovo morate više puta ponoviti u toku jednog dana, ali je ipak najbolje ako zatražite osobnu mantru od naših savjetnika, tako će sigurno djelovati!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.