Zavedi ga da bude SAMO TVOJ: Kako da budeš FATALNO privlačna muškarcima prema horoskopu!

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ovnovi i Škorpije, večiti šarmeri! Uvek će vam se diviti ali njihova reč je presudna. Vage, s druge strane, traže dosta stila, jer su okružene udvaračima. Zato se potrudite uz ove male astro savete…

Ovan
Pre svega, ljubavna igra ili zavođenje mora biti vrlo iskreno, otvoreno i spontano. Ali, najvažnije pravilo glasi: dozvolite Ovnu da se udvara vama ili, ukoliko ste dovoljno vešti i lukavi – navedite i zavedite Ovna da se on udvara vama! Poenta je u tome da vi uvek morate biti “ljubavni plen”, a Ovan je uvek “ljubavni osvajač”, bez obzira da li je reč o muškarcu ili o ženi, piše malihoroskop.com.

Udvarajte se na neki diskretniji način, indirektno i suptilno. Pri tome, nemojte zaboraviti na različite poklone kao i na brojna pravila o lepom ponašanju. Poenta je u tome da morate ostaviti veliki utisak, ali ne samo svojom pojavom već i različitim manirima ili ukazanom pažnjom. U tom smislu možete biti sigurni da se vaša pažnja “meri” – ne samo lepim rečima već i kroz različite “vredne” ili skupocene poklone, sitnice…

Bik
Ako ste u emotivnoj vezi u kojoj je u poslednje vreme nešto lošija komunikacija i odnosi, sada možete biti povučeni mogućnostima nekih flertovanja sa strane I ulaskom u tajni seksualni odnos. Na taj način sigurno nećete rešiti problem koji postoji u vašoj vezi, pa razmislite o tome šta radite. Oni čija je veza na stabilnim osnovama pred sobom će imati jednu lepu vezu, u kojoj će se samo dodatno povezati sa voljenom osobom.

Ako ste u prilici – iskoristite neki od ovih dana da ga zajedno provedete van grada i posvećeni samo I isključivo vašoj ljubavi. Slobodni Bikovi imaju toliko mogućnosti pred sobom, da povremeno ne mogu da se snađu u celoj situaciji. Ono što je takođe evidentno jeste da vi lično niste spremni da se tek tako prepustite i da ćete vrlo dobro razmišljati kome da date šansu.

Blizanci
Poželjno je da to činite na neobičan i veoma originalan način, ali istovremeno da sačuvate iskrenost, spontanost i lični šarm. Vaša “velika prednost” je ako ste atraktivni, ali to vam sigurno neće biti dovoljno da zadržite njihovu pažnju. Uz dobar stas podrazumeva se da posedujete i “dobar glas”, a to znači da se “strogo” ocenjuje i vaš stil izražavanja.

Svakako, od vas se očekuje i da ste dinamični, optimistični, lepršavog raspoloženja, zabavljačkog karaktera, zatim da ste sposobni da im intelektualno parirate i da se izražavate spontano. Uostalom, zapamtite dobro, kod Blizanaca važi zlatno pravilo “sličan se sličnom raduje”…

Rak
Preporučujemo da budete veoma iskreni, pažljivi i dobronamerni. Osnovno pravilo ljubavnog zavođenja glasi: osobu u znaku Raka treba neprekidno osvajati na različite načine. Znači, od vas se očekuju topli pogledi, umilne reči, nežni dodiri i zaljubljeni osmesi. Zatim, različiti pokloni i sitnice samo dodatno potkrepljuju vašu iskrenu pažnju i nameru da izmamite njihov osmeh ili da ulepšate njihovo raspoloženje.

Sledeće važno pravilo glasi: Rak ne pokreće inicijativu ili to nikada ne čini na direktan način. Od vas se očekuju svi konkretni potezi, pozivi i direktna inicijativa. Uostalom, dovoljno je da pogledate u njihove oči i tu se krije odgovor, signal ili poruka u kom pravcu treba nastaviti igru ljubavnog zavođenja. Oni vam prećutno daju do znanja da u sebi poseduju ogromno duhovno i emotivno bogatstvo, a od vas očekuju ulogu velikog “ljubavnog osvajača”.

Lav
Jedna od prvih lekcija koju treba dobro da naučite glasi: Lav se udvara vama na direktan način i njemu treba prepustiti to vrhunsko zadovoljstvo u zavođenju, a naročito ponos zbog osvajanja vaše pažnje i vaše ljubavi.

Važno je da u vašim očima prepoznaje pogled divljenja i da se na vašim usnama nalazi osmeh zadovoljstva, kao i da su vaše ruke spremne da ga prihvatite u bilo kom trenutku. Savetujemo vam da izbegavate mala lukavstva, jer Lav nije ni najmanje naivan i ukoliko igrate po “lošim pravilima” – onda vas očekuje vrlo neprijatno iznenađenje.

Devica
Od vas se očekuje vrlo razumno ili promišljeno ponašanje, što znači da se ophodite veoma “ozbiljno”, uporno, istrajno i strpljivo. Naravno, vaš spoljašnji izgled nije od presudnog značaja već vaša unutrašnja ili duhovna lepota.

Preciznije rečeno, to je “duhovno bogatstvo”, a pod tim Devica podrazumeva intelektualnu superiornost, razumnost i veoma izraženu inteligenciju i osećaj za praktično. Zatim, važno je da se nalazite na istim “talasnim dužinama”, kao i da se pridržavate svih osnovnih pravila o “urednom” načinu ili stilu života.

Vaga
Prvo pravilo je: morate imati mnogo stila, jer bez obzira što na prvi pogled sve izgleda lako, budite sigurni da se stvari vrlo brzo komplikuju. Odnosno, važno je da delujete veoma privlačno, vrlo zabavno, neodoljivo, šarmantno, atraktivno i iskreno.

Međutim, nikako nemojte zaboraviti da Vaga oko sebe ima veliki broj potencijalnih udavarača i da vam zbog toga njen početni signali ili zeleno svetlo ne predstavljaju nikakvu garanciju za neku sledeću fazu. Uostalom, Vage su specifične i zbog toga što vrlo aktivno i rado uživaju u različitim vidovima udvaranja ili u ljubavnom zavođenju kao i u brojnim zabavama.

Pri tome morate voditi računa o nekom nepisanom pravilu koje glasi: Vaga nikada ne čini onaj “početni korak”, a to znači da Vaga na indirektan način i veoma suptilno šalje svoje impulse ili emotivne signale. Ona zaista beskrajno uživa u “ljubavnim igrama” i u tome da je neko zavodi ili da je osvaja i naročito da je opčini svojim udvaračkim manirima.

Škorpija
Jedno od osnovnih pravila ili zapovesti glasi: Škorpija se uvek udvara vama, a ne vi njoj. Znači, u bilo kojoj fazi ljubavne igre vi ste ta “zgodna” meta ili žrtva, a Škorpija je uvek osvajač ili pobednik. U tom smislu, zaista ništa ne možete promeniti ništa, već možete da upotrebite svoju pamet i da se ponašate dovoljno snalažljivo. Naravno, muškarac i žena Škorpija koriste drugačiji stil, ali princip je potpuno isti.

Strelac
Prilikom prvog susreta i na prvi pogled – veoma iskreno, otvoreno i direktno. Njih privlači izazov, šarm, avantura i neizvesnost. Ukoliko je vaš pristup originalan i pri tom delujete duhovito i inventivno, onda je to pun pogodak! Strelci obožavaju različite vidove zabave i uživaju u tome da pored sebe imaju osobu sličnih afiniteta. Ipak, ne budite naivni i ne zaboraviti da na kraju oni donose završnu reč, a naročito u slučaju kada je u pitanju muškarac Strelac.

Jarac
Pre svega – veoma promišljeno i na vrlo diskretan način. Podsećamo vas da u ljubavnom odnosu postoje različite faze i zbog toga sve ono što se dešava između vas i vašeg partnera zahteva utvrđeni ili strogo kontrolisani redosled. Od vas se očekuju tople emocije, ali istovremeno i određena ozbiljnost i trezvenost. Naravno, nemojte zaboraviti da je njihova ideja vodilja i glavna deviza: “Treba verovati u razum”! Ipak, ono što ostaje nedorečeno su određena emotivna stanja i raspoloženja, ali to je istovremeno vaš magični svet intime o kojoj Jarac ne želi da govori.

Vodolija
Ukoliko ste daroviti, slobodno upotrebite svu svoju maštu bez ikakvih ograda i bez suvišnih skrupula. Važno je da vaš stil izražavanja deluje vrlo originalno, neposredno i intrigantno. Zapamtite dobro: nikada, ni u jednom trenutku, nemojte potceniti njihovu inteligenciju! Vodolije zaista deluju nonšalantno i lepršavo, ali to se zapaža samo spoljašnjim posmatranjem “na blic”.

Naravno, suština je u nečemu drugom što se ne vidi, što ostaje skriveno iza neprobojnih zidova. Ukoliko ste dovoljno šarmantni, duhoviti, inteligentni, elokventni, lucidni i zabavni, očekuju vas pozitivni signali sa njihove strane. A na svaku njihovu poruku treba odgovoriti sa određenim stilom i veoma samouvereno.

Ribe
Progovorite najlepšom bojom glasa i posmatrajte ih najtoplijim pogledom. Morate biti veoma pažljivi, suptilni, emotivni i iskreni. Ipak, najvažnije pravilo ljubavnog zavođenja glasi: nemojte štedeti svoja osećanja i učinite sve što je potrebno da podstaknete njihovu maštovitost, plemenitost i senzualnost.

Od njih nemojte očekivati direktnu inicijativu, već tople emocije koje se prepoznaju u njihovom sanjivom pogledu, zatim u nežnom i šarmantnom osmehu, kao i u baršunastom glasu ili u različitim signalima koje vam upućuju.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

0,5 CHF

AUSTRIJA

0,68 EUR

SRBIJA

36 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.