ZVEZDE KAŽU: Žene u ovim horokopskim znakovima su SAVRŠENE SUPRUGE

Pripadnice ovog znaka vrlo ozbiljno doživljavaju sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Muškarcima su takve žene najprivlačnije, pa neretko tragaju za njima.

Savršenim suprugama smatraju se žene u znaku Bika i Raka!

Pripadnice ovog znaka vrlo ozbiljno doživljavaju sve svoje uloge, pa tako i onu domaćice, supruge i majke. Muškarcima su takve žene najprivlačnije, pa neretko tragaju za njima.

Žena Bik želi redovan seks
Žena u znaku Bika jednostavno obožava seks i sve u vezi sa njim. Iskrena ljubav prema ovom čarobnom užitku zaista je čini posebnom, a poznato je da je žena koja obožava seks već osvojila srce muškarca.

Takođe, ona je savršena majka. Veoma vezana za porodicu i ako ste u braku sa Bikom, budite sigurni da će ona biti vaš najveći oslonac. Stub porodice.

Problem koji može da napravi žena Bik svom mužu je ako se on po njenim merilima ne ponaša racionalno. Ona teži finansijskoj sigurnosti i važno joj je da se njeni saveti slušaju. Voli zajedničke projekte i timski rad. Veoma je duhovita i društvena, voli smeh i druženje.

Žena Rak je puna ljubavi
Pripadnica ovog znaka pravo je oličenje ženstvenosti – puna ljubavi, nežnosti i odanosti. Ona želi toplu porodicu, međusobno poštovanje i puno iskaza ljubavi svog supruga. Ako to dobija, ona je najbolja i najvernija žena na svetu. Ali, ako njen partner ne brine o finansijskoj sigurnosti porodice ili je emotivno zanemaruje, prestaje ga poštovati i postaje osvetoljubiva.

Žena u znaku Raka veoma je romantična i pažljiva. Sitnice je čine srećnom, a nemojte se začuditi ako vam u ruke padne neki poklončić “kao grom iz vedra neba” – ona najviše voli da vam izmami osmeh na lice.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.