ZVEZDE SU VAM ZAVIRILE U DUŠU: Horoskopski znak otkriva koji je vaš SKRIVENI TALENAT!

Nemojte traćiti vreme na poslove i hobije u kojima niste dobri. Astrolozi vas savetuju u kojim sferama ćete naprosto briljirati!

Ovan
Ovna karakteriše impulsivnost i energičnost, jako je inteligentan i jedan je od najvećih radoholičara među horoskopskim znacima. Kada su talenti u pitanju od ruke mu ide sve što ima veze sa pokretom, dinamikom i mehanikom. Sport je sfera u kojoj neprikosnoveno vlada, a pored sportskih aktivnosti dobro mu ide izgradnja, kao i popravljanje stvari. Rođen je za individualne aktivnosti, ima jako izražen takmičarski duh, tako da konkurencija u njegovom slučaju znači motivaciju da bude još bolji i i uspešniji.

Bik
Bikovi su dobri sa finansijama, pa zato i treba da se okrenu delatnostima povezanim sa novcem, jer tu leži njihov uspeh i mogućnost napredovanja i konačno zarade. Pored toga, skloni su umetnosti – bilo da je u pitanju neka klasična, poput slikanja, crtanja, pevanja, ili nešto poput šminkanja, pravljenja frizura… Vešte su sa rukama pa vole kreativne hobije.

Blizanci
Blizanci imaju odlične sposobnosti u pregovaranju u direktnoj prodaji zahvaljujući izraženoj komunikativnosti i istinskom interesu za potrebe drugih koji imaju. Poseduju odličnu sposobnost za širenje informacija i povezivanja, pa su vrsni govornici i prezenteri.

Rak
Idealne delatnosti za osobe rođene u znaku Raka su profesura, treniranje drugih i savetovanje. Razloga za ovo jeste njihova izuzetna sposobnost da razumeju druge, da se unesu u tuđa osećanja i potrebe i prenesu svoje znanje. Jako su strpljivi. Od drugih talenata ističe se sposobnost stvaranja estetski lepih stvari i inovacija za što se služe svojom bogatom maštom.

Lav
Osobe ro]ene u ynaku Lava su jako duhovite, zabavne, pune zanimljivij priča i zbog toga uvek u centru pažnje i uvek jedan od najpopularnijih likova u društvu. Talentovani su za stand up komediju. Pored ovoga, interesuju ih stvarima vezane za lepotu, kozmetiku i ishranu. Vole da budu najbolji u svemu, pa uvek rade na svom samousavršavanju, upisuju kurseve, škole, samostalno uče…

Devica
Osobe rođene u znaku Device karakteriše pedantnost i posvećenost detaljima. Sve što rade, rade sa maksimalnom posvećenošću i predanošću, a njihovo polje interesovanja je široko. Leže im hobiji povezani sa računarima, crtanjem, izgradnjom, a ono u čemu su najtalentovaniji jeste planiranje! To je njihov prirodni talenat!

Vaga
Vage su veliki pravdoljupci i najbolji savetodavci, ili bolje reći najprijatniji savetodavci, jer ne osuđuju već pokušavaju da razumeju. Njihovi talenti najčešće uključuju društvo, a ne predmete i stvari, pa su zbog toga najčešće članovi različitih udruženja ili interesnih grupa koje okupljaju ljude. Često su i umetnički talentovani, ali to zanemaruju jer se posvećuju konkretnim stvarima verujući kako u tome leži finansijska sigurnost.

Škorpija
Škorpiju krase inteligencija i logičko razmišljanje. Od ruke joj idu svi zadaci u kojima je neophodno logičko promišljanje i analiza. Računanje, finansijski poslovi i logički zadaci su sfere u kojima će zablistati, pa joj se drugi često obraćaju kada imaju probleme ove vrste.

Strelac
Strelčevi su rođeni sportisti! Obožavaju sport i u njemu su dobri. Samim tim, imaju veoma izražen takmičarski duh u svemu što rade. Razumeju se u mehaniku i tehnologiju i generalno funkcionisanje stvari, a neretko su kreativni i uživaju u hobijima koji podrazumevaju stvaranje i kreiranje.

Jarac
Osobe rođene u znaku Jarca su jako kreativne, a ovu svoju osobinu ispoljavaju kroz pisanje, pevanje, crtanje i slične delatnosti koje im omogućuju da odmore mozak od problema, a od hobija se lako mogu pretvoriti u unosan posao. Iako deluju zatvoreno i nepristupačno, obično su jako duhoviti – potrebno je samo malo da se opuste i postaju najveći zabavljači u društvu.

Vodolija
Glavni talenat osoba rođenih u znaku Vodolije leži u njihovim rukama. Jako su spretne u svemu što podrazumeva popravke, pravljenje, kreiranje. Poseduju prirodan talenat za muziku, osećaju ritam i lako prate melodije, ali i za moderne tehnologije. Vole inovacije, lako ih prihvataju, a često i sami stvaraju.

Riba
Istinski talenat osoba rođenih u znaku Riba jeste psihologija. Imaju neverovatnu sposobnost čitanja drugih ljudi u čemu im pomaže njihov izražen dodir sa duhovnim aspektom života. Posvete li se tome, lako mogu otkriti tuđe namere i ponašanje, pa bi i bez problema mogli biti privatni detektivi. Skloni su umetnosti u kojoj pronalaze ventil za ispoljavanje svoje ličnosti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Otvori tarot i saznaj.