Anđeo čuva blago Srbije

Otkriće Se Kada Dođe Vreme. Posle boja na Kosovu iz Srbije je ka Bosni krenuo karavan sa dragocenostima, ali nije stigao. Ne krije li se to bezmerno bogatstvo u stenama nad rečicom Ljuboviđom, čekajući sudbonosan čas Srbije?
Istoriji je poznato da je u kosovskom boju, indikta meseca, dana petnaestog, licem na svetog Vida, leta Gospodnjeg 1389, pored glavnine vojske iz Srbije, nemačkih i španskih plaćenika i hrvatskog bana Ivaniša Horvata, učestvovao odred Bosanaca kralja Tvrtka Kotromanića pod vođstvom viteza Vlatka Vukovića koji se nešto ranije proslavio pobedom nad Turcima u Bileći.

Bitka se završila tragično po jednu i drugu stranu. Oba vladara su poginula, srpska srednjevekovna država doživela je krah, a moćna osmanska vojska vratila se nazad, usled velikih gubitaka nemoćna da nastavi dalji pohod na zapad.
Mladi despot Stefan Lazarević morao je prihvatiti vazalstvo. Kneginja Milica je, po savetu sveštenstva, našla utočište u Dubrovniku, gde je knez Lazar uživao velike simpatije.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.