Bik-Mesečni horoskop za mart 2022.

Ljubav: Bikovima predstoji sreća u ljubavnim odnosima ako usklade tajnost i akciju. Hmm… više nego teško. U suštini ono što je u vašoj podsvesti nema veze sa realnošću. Mnogi od vas kriju osećanja, dok drugi uživaju u zadovoljstvima tajne veze ne misleći na posledice. Neki drugi Bikovi su uglavnom u rasulu jer ne mogu da se pomire da ih je ljubav njihovog života „ostavila“. Još neki trzaj u kontaktu može produžiti njihove otkucaje srca, a oni nisu svesni da je to samo agonija. Pojedini Bikovi su skoncentrisani na rešavanja problema koja su ih zadesila u porodici ili familiji. Uviđaju da nisu dobri kao diplomate. Slobodni sanjaju o velikoj ljubavi, a u realnosti nema ničega. Sa Venerom i Marsom u 12.kući na početku marta meseca, Bikovima će teško biti da se osećaju srećno, stabilno i zadovoljno. Drugi deo meseca imaju na svojoj strani Veneru koja će im podariti šarm, zadovoljstvo, sposobnost zavođenja, ali i dalje će na ovom planu biti u „senci“.

Posao: Tokom marta mnoge akcije na poslovnom planu neće moći da se ostvaruju na pravi način. Puno će raditi, ali rezultati koje očekuju neće biti tu. Jednostavno većinu vremena na ovom polju ćete biti nezadovoljni. U toku jednog perioda doživećete od nekih ljudi otvorenost i podršku što će za vas biti lepo iznenađenje, ali nećete smeti previše da se oslanjate na nečija obećanja. Neki od vas će biti neefikasni na poslovnim projektima, dok će drugima „otimati“ poslove. Finansije su jasne i ima dobrih priliva. Pazite u šta ulažete i gde ga trošite. I naravno ne bavite se ničim ilegalnim.

Zdravlje: U toku ovog meseca imate dobru energiju na zdravstvenom planu i neće biti većih problema iako se preporučuje oprez. Moguće su povrede kostiju ili prelomi.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.