Bik-Mesečni horoskop za novembar 2022.

Venera, kao planeta koja vlada ljubavlju, ali i vladarka vašeg znaka, izaći će u prvoj dekadi ovog meseca iz polja ljubavi i preseliti se u polje svakodnevice i poslovnih okolnosti i znak Vage. Primetićete da više obraćate pažnju na sebe, da ste se prolepšali i da drugi žele da budu u vašem društvu. Više ćete se smejati, biti opušteniji, flertovati i uživati u svakodnevnim životnim čarima i lepotama. Za partnerske odnose, bilo da su u pitanju veze ili brakovi, ovaj mesec će biti opušteniji, mirniji, lakši. Veći sklad, bolja komunikacija i okolnosti koje vam kao paru idu na ruku. U trećoj dekadi meseca očekujte izvesnu problematiku, možda ćete morati da se borite sa sumnjom od strane emotivnog partnera, na koju će itekako uticati vaše ponašanje, a pojedine Vage tada mogu zaista i biti uvučene u vrtlog jednog strasnog fatalnog odnosa koji po svojoj prirodi neće moći da traje dugo. Ukoliko volite avanturu i želite strast bez ograničenja, šta da vam kažem – to su trenuci kada sve ovo možete i dobiti na dlanu. Što se onih slobodnih tiče, druga i treća dekada novembra najviše aktivnosti donose na polju posla pa je lako moguće da se u ovom segmentu i nađe osoba sa kojom imate međusobno privlačenje. Ne bih preporučila ulazak u bilo kakvu vrstu tajnih odnosa ili veze sa osobama koje nisu slobodne, jer vam ovo, sem neobaveznih kontakta, neće doneti ništa značajnije.

Posao

U ovom periodu bi se mogla bitnije poboljšati finansijska situacija, naročito kroz nove poslove i saradnje. Mesec dobar za nezaposlene da se aktiviraju i potraže nešto za sebe, naročito njegova prva i druga dekada. Možda ovo neće biti baš savršeno zaposlenje, ali ćete prekinuti period stagnacije koji vas je pratio, a imate priliku da se na pravi način dokažete odmah na početku rada. Tranzit vaše vladarke kroz polje svakodnevnih poslovnih obaveza u ovom periodu je po vas prilično dobar, jer ćete lakše završavati sve ono što vam se da u zadatak, a i odnosi sa kolegama bi trebali da funkcionišu bez većih problema. Treća dekada novembra može doneti povećan stres, tempo rada će se ubrzati a šefovi postati prilično zahtevni prema vama. Napetosti će biti i u saradnjama sa strancima, pa treba izbeći veće greške. Sve ono što pokušate da pokrenete tokom ovog perioda ima šanse za uspeh, ali ne računajte da će proći bez vašeg velikog uloženog truda. Ako u nečemu ne uspete da se ostvarite, izvršite potrebne izmene, prilagodite svoje planove trenutnim okolnostima i pokušajte opet, na malo drugačiji način.

Zdravlje

Ulazak Marsa u polje zdravlja i vaše svakodnevice nagoveštava da biste trebali više da se čuvate, da vodite računa o ishrani, da se oblačite shodno vremenskim prilikama. Ovo je jedna jaka energija koja može doneti temperature, ali i povređivanja, naročito posekotine i opekotine. Budite obazrivi u obavljanju nekih dnevnih aktivnosti – na primer – u kuhinji..

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.