DOK NE DOĐU HRIŠĆANI SA ZAPADA

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Saznajte šta Vas čeka. Pozovite savetnika, recite šta Vas muči.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Veruje se i da se neka predskazanja Stanja Šćekića (1640-1760) odnose na aktuelna zbivanja na našem prostoru. Ovaj prozorljivi starac je, između ostalog, predvideo ‘cara u opancima’ – Karađorđa, i njegovu sudbinu, kao i oslobođenje od Turaka, i baš u delu predskazanja koje se odnosi na ovo drugo, današnji tumači nazreli su nešto što bi ukazivalo i na ovaj trenutak naše nevesele stvarnosti. Taj deo glasi: ‘Pošto se Srbi oslobode Turaka, imaće veliku neslogu među sobom. Nastaće mržnja u narodu. Brat će omrznuti na brata, a kum kuma će zvati da se sude. To će trajati dokle ne dođu sa zapada hrišćani, za koje mi i ne znamo, da to prečiste i urede’.
Tumači se, naime ,da ovo ukratko zahvata prilično dug vremenski period, od oslobođenja Turaka do danas, obeležen neslogom, bratomržnjom, trvenjima i raskolima unutar srbskog nacionalnog bića – period u čije tragično finale se, evo, kao licemerni ‘prečistač’ i ‘ureditelj’ umešao i ‘hrišćanski Zapad’ preko raznih svojih Sforova, Kforova, MMFova, nevladinih organizacija i ostalih zločinačkih struktura vladajuće svetske elite.
Sam Petar Milatović pak dopušta mogućnost da bi ti ‘hriščani sa zapada’ mogli biti i srbska politička emigracija koja broji oko tri miliona, ali Šćekić bi to već nekako i sam izričito naznačio.
Navešćemo i neka viđenja i predskazanja Manojla iz Vukoša (Manojlo Pavićević, rođen 1926. u Vukošu, Crna Gora, poginuo 1985). njegove monologe redovno je snimao Petar Milatović Ostroški od 1968. do 1972. godine, a neki od njih kao da suštinski opisuju aktuelnu situaciju u svetu i kod nas, odnos svetskih mićnika prema nama, našu perspektivu…
Manojloj je kazivao: ‘A kakva Amerika? Ni Amerika ne zna da je Amerika! Amerika je u mOskvi, a Rusija u Vašingtonu. Pogrešnoj vas pameti uče! Oni vas uče da vas neznanjem namuče! Oni vam kuće pale i dolaze da gase požar i od vas zahtijevaju da budete zahvalni palikućama što na vaše oči sipaju vodu na oganj sa gustim uljem.
Ovi isti što nikad nijesu bili čisti oprljaće se još više da će ti se nacionalna čistota zgadit’! Proklećeš majčino mlijeko što te rodila ko Srbina zbog onijeh istih koji nikad nijesu bili čisti! Veli ti ludi Mano, đetiću, srećna li je država koja nema ovakvijeh izroda, gadova i pogani! Zato, bogomi, drumovi će poželjet Srbalja, a njih će bit’ samo u pjesmi i priči, ako se bude pjevalo i pričalo!
Najveći domaćini oduvijek bjehu na ognjištu, a uskoro će postat’ najbogatiji probisvijeti po bjelosvjetskom bunjištu, pa neće bit’ ni kuće, ni domaćina, a kad nema ni kuće ni domaćina nijednom Srbinu neće trebat’ nikakva srbska država…
U ovom vijeku od srbske države nema ništa, jer neće moći komunistički Hercegovci i Crnogorci da se dogovore i zato će srbske kuće, od temelja do krova, bez potrebe da gore! Srbsku državu će počet’ da prave oni koji nikad svoju državu nijesu imali i to će bit’ početak kraja srbskoga! Njima je država pod tuđšijem skutima i zato ti velim u ovom vijeku nema ništa od srbske države!’
U nastavku ovog predskazanja se zatim najavljuje neka spasonosna ličnost, slična već pomenutom ‘djetetu iz Bjelopavlića’, proroka Mata Glušca:
‘Državu srbsku će napravit’ na početku trećeg milenijuma crnogorski srbin koji ne može bez Turčina! Crnogorac nije ništa bez Turčina! Tek kad Turčin dođe, svijet će viđet’ što su crnogroski Srbi i klanjaće se cio svijet i ubjeđivaće nas da nam je oduvijek dobro mislio’.
Ostaje zagonetka predskazana veza tog ‘srbskog državotvorca’ sa ‘Turčinom’ i koga bi to ovaj uopšte predstavljao. Ko doživi, videće i pričaće…

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ŠVAJCARSKA

1 CHF

AUSTRIJA

0,87 EUR

SRBIJA

60 RSD

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

POZOVI ODMAH

SIGURNO

BRZO

POMAŽE

Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.