Godišnji horoskop Jarac za 2021.godinu

Ove godine očekuje vas mnogo izazova. Bićete mnogo agresivniji kada je u pitanju vaša karijera, pa ćete krajem godine postići željene rezultate. Promenićete svoj stav prema novcu. Manje ćete trošiti, a štedećete mnogo više. Veoma je moguće da ćete morati finansijski da pomažete jednog člana vaše porodice. I na ljubavnom planu će se mnogo toga dešavati. Emocije će vam biti neuravnotežene i menjaće se iz časa u čas. Lekcija koju vi morate savladati ove godine odnosi se na praštanje i opraštanje. Moraćete da se suočite s nekim ružnim događajima iz prošlosti i da ih rešite. Ukoliko već duže vreme razmišljate o osobi koju ste povredili, bilo bi dobro da to ispravite jer ćete se posle toga osećati mnogo bolje.

Takođe, potrudite se da ove godine nadoknadite sve što ste do sada propustili. Nemojte se stideti da priznate svoje greške. Važno je samo da počnete da ih ispravljate. Morate naučite da više volite i cenite sebe, jer će vas onda i drugi više poštovati.

POSAO I NOVAC

Početkom godine na poslu vas očekuje mnogo uzbudljivih, lepih, ali i mučnih situacija. Imaćete osećaj da vam je naneta nepravda koju ne možete da popravite, no pokušajte da uradite sve da se to više ne ponovi. Nemojte biti previše agresivni jer će se u tom slučaju sve okrenuti protiv vas.

Uspećete da završite mnogo toga, što će vas dodatno motivisati. Ukoliko radite, zbog dobre pozicije Marsa u septembru i oktobru možete očekivati unapređenje. Ako ne radite, ovo je veoma povoljan period za pronalaženje posla.

Krajem jeseni malo će vas usporiti retrogradne planete, što će vama mnogo prijati. Moći ćete da predahnete i dobro razmislite u kom pravcu će se dalje razvijati vaša karijera. Veći priliv novca očekuje vas u novembru. Ako do tada budete u krizi s parama, nikako nemojte uzimati kredite, već novac pozajmite od prijatelja.

Važne odluke nikako nemojte donositi sami, nego se obavezno ko­nsultujte s kolegom u koga imate najviše poverenja.

Ukoliko radite u privatnoj firmi, onda će ovo biti sjajna godina za vas jer ćete mnogo više zarađivati i napredovati na poslu.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Žlezde su vaša slaba tačka ove godine, pa početkom proleća posetite endokrinologa. Iako se to po vama nikada ne bi reklo, nervni sistem vam je u veoma lošem stanju. Nemojte proizvoljno uzimati lekove, kao što to obično činite.

Na jesen imate odlične šanse da ostanete u drugom stanju, a ako ne želite bebu, pazite se.

Moguće je da ćete imati manjih problema s bubrezima, naročito ako vam je ta bolest nasledna. Nemojte se plašiti, idite kod lekara i učinite sve da je sprečite.

LJUBAVNE PROGNOZE

Vaš emotivni život ove godine svakako neće biti dosadan. Zbog pozitivnog uticaja Venere na proleće ćete toliko privlačiti pripadnike suprotnog pola da će komplimenti stizati sa svih strana. Ako ste slobodni i žudite za ljubavlju, obratite pažnju na jednu Vagu, koja se već duže vreme mota oko vas i udvara vam se otvoreno. Nemojte biti nadmeni, već joj dopustite da vam priđe. Sudeći po zvezdama, ta veza mogla bi da ima sjajnu budućnost. No, ako ste zauzeti, onda je najbolje da ovaj period iskoristite kako biste partneru pružili podršku, koja će mu i te kako biti potrebna.

Na leto ćete biti osetljiviji nego inače, pa ćete sve primati k srcu. Ukoliko vaš partner zbog poslovnih obaveza nije u stanju da vam se maksimalno posveti, to ne znači da vas on više ne voli nego samo da je previše zauzet. Ako nemate partnera, očekujte da vam se u ovom periodu javi osoba koju ste davno zaboravili. Ponudiće vam da ponovo budete u vezi, a samo na vama je odlučite da li ćete na to pristati.

U septembru i oktobru privlačiće vas problematični muškarci jer ćete imati potrebu da im pomognete. Budite oprezni ako se upustite u vezu s nekim od njih jer možete imati mnogo problema. Ako planirate proširenje porodice, ovo je idealno vreme za to.

U decembru ćete zaista uživati u prijatnim trenucima i steći ćete mnogo novih prijatelja. Ako vam se ukaže prilika da negde otputujete, spakujte kofere i partnera, otidite na romantično putovanje i ponovo se setite koliko volite jedno drugo.

Ove godine bićete odličan provodadžija, pa ako vam se ukaže dobra prilika, pokušajte da spojite neke ljude koji su već duže vreme veoma usamljeni.

Partneri

Savršeni: Rak, Škorpija, Ribe

Pogrešni: Ovan, Bik, Lav

VAŠI NAJBLIŽI

Znali vi to ili ne, u vašoj porodici uvek bude onako kako vi kažete. Ni ove godine nećete biti spremni na kompromise s roditeljima, ali ni sa decom. Nemojte to da radite, saslušajte šta imaju da kažu jer vi ipak niste najpametniji na svetu. Ukoliko imate brata ili sestru, znajte da će vam od aprila do jula oni biti potrebni više nego ikada pre. Pomoći će vam bez obzira na to kako ste se vi ranije prema njima ponašali. Sredinom aprila mogući su problemi sa zdravstvenim stanjem jednog člana vaše porodice, pa se potrudite da mu se maksimalno posvetite. Na taj način imaćete priliku da ispravite neke vaše ranije sukobe. Kada to razrešite, biće vam mnogo lepše.

ASTRO-SAVETI

Nemojte se plašiti da pokažete kakvi ste zapravo. Imate mnoge strahove, a niste ni svesni koliko bi vam bilo lakše da se opustite i prihvatite sebe kakvi jeste. Volite sebe mnogo više, pa će vas zato mnogo više voleti i drugi.

Nije smak sveta ako i vi ponekad zaplačete, jer znajte da nije strašno patiti. Nemojte zbog strahova propuštati mnogo lepih stvari koje vam život nosi. Oputite se i uživajte, i sve će doći na svoje mesto.

Vreme je najbolji lek za sve probleme.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.