Godišnji horoskop Ribe za 2021.godinu

Ove godine želećete da menjate i posao, i mesto stanovanja, i partnera. Nemojte biti ishitreni s odlukama, nego dobro razmislite da li vi zapravo želite da menjate sebe ili sve oko vas.

Nećete imati novčanih problema, pa ćete konačno vmoći da odahnete. Imate sjajne aspekte za partnerske odnose i ove godine ljubav će vam cvetati. Ako ste već duže vreme sami, imate velike šanse da upoznate osobu s kojom ćete se savršeno razumeti, a ako ste duže vreme u vezi, moguće je da ćete stati na ludi kamen.

Leto je vreme kada vam zvezde neće biti naklonjene, ali će se situacija popraviti već od sredine septembra. Na vama je samo da se potrudite i da date sve od sebe da vam se loš period više ne ponovi. Pred kraj godine biće vam neophodan odmor od svega, pa se potrudite da ga iskoristite.

POSAO I NOVAC

Ukoliko vam vaš trenutni posao onemogućava da budete kreativni, onda je proleće pravo vreme da ga promenite. Imaćete šansu da počnete da radite nešto potpuno drugačije. Ako taj posao ima veze s tehnikom ili medijima, onda možete očekivati mnogo veću zaradu.

Iako ove godine nećete imati finansijskih problema, bilo bi dobro da počnete da štedite novac jer će vam dobro doći kada krajem 2021. zapadnete u manju krizu.

Ako se bavite pravom, na leto pazite šta kome pričate na poslu. Razočaraće vas kolega u kog ste do sada imali mnogo poverenja, a njegov postupak može ugroziti vaše radno mesto.

Ukoliko planirate godišnji odmor, najpre rešite sve probleme na poslu, jer u protivnom nećete moći potpuno da se opustite.

Ako nemate posao, obavezno prihvatite ponudu u privatnoj firmi. Iako će vam u početku biti naporno, kasnije ćete imati mnogo uspeha. Početkom zime očekujte veći priliv novca koji će vam doći baš onda kada vam bude najpotrebniji.

Period je idealan za započinjanje sopstvenog biznisa, pa ga nemojte nikako propustiti.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Pošto vi nervozu obično lečite hranom, važno je da kontrolisano jedete. Ukoliko dobijete višak kilograma, doživećete još veći stres, pa ćete imati mnogo više zdravstvenih problema.

Možete imati i mnogo problema s bubrezima. Kako biste bili zdravi u 2021, treba da vodite miran život, da se zdravo hranite i da se redovno bavite fizičkim aktivnostima. Najviše bi vam prijalo plivanje ili vožnja bicikla u prirodi.

LJUBAVNE PROGNOZE

Početkom godine mučiće vas dilema da li da ostanete s partnerom ili da zauvek završite vašu vezu. Imaćete utisak da vaš partner ne ispunjava vaše standarde. Mislićete da nije dovoljno pametan, da vam ne pruža vam materijalnu sigurnost, da nije dovoljno lep i da nikada nije tu kada vam je najviše potreban. Da ne biste lupali glavu oko toga, potrebno je samo da se zapitate da li ga još volite. Ako je vaš odgovor ne, onda je vreme da završite tu vezu.

Ukoliko ste pak slobodni, imaćete priliku da upoznate jednog šarmantnog Bika koji će osvojiti vaše srce. Ako želite da vaša veza potraje, potrudite se da Biku svakoga dana date poneki razlog da vas ponovo osvoji.

Pred sam početak leta stišaće se strasti i biće vam neophodan odmor. Ukoliko ste odlučili da ostanete s partnerom, opustite se i uživajte u svakom danu koji provedete zajedno. A ako ste sami, onda znajte da vas očekuje zanimljiva letnja avantura. Upoznaćete osobu zbog koje će vam zaigrati srce i taj osećaj ulepšaće vam celo letovanje.

U septembru postoji mogućnost da postanete deo ljubavnog trougla. Ako možete, nemojte u njega ni ulaziti jer ćete biti povređeni. Mnogo ćete patiti i biće vam potrebno puno vremena da povratite dobro raspoloženje.

Zbog loših planetarnih aspekata zima neće biti dobar period za vas.

Bićete tužni i depresivni bez bilo kakvog konkretnog razloga, a to će se i te kako odraziti na vašeg partnera. Potrudite se da što brže izađete iz te loše faze da ne biste zbog toga imali bespotrebnih problema.

Partneri

Savršeni: Blizanci, Škorpija, Jarac

Pogrešni: Bik, Vaga, Strelac

VAŠI NAJBLIŽI

Početkom godine osećaćete se kao žrtva vaše porodice. Ali kada budete mislili o tome, zapitajte se šta je porodica dala vama i upravo zbog toga nemojte biti tako isključivi. Majka je veoma važna figura u vašem životu i ove godine postaćete veoma bliske. Pokušajte da u vašoj porodici ne stavljate sebe u pravi plan, nego se više posvetite partneru i deci jer su im vaša ljubav i podrška neophodni.

Ako budete imali problema s decom, obavezno konsultujte psihologa jer postoji mogućnost da sami nećete moći da im pomognete. Bilo bi važno da se ove godine setite rođaka koje ste davno zaboravili i da im se javite. To će im mnogo značiti, a vi ćete se osećati bolje i ispunjenije.

ASTRO-SAVETI

Ako nekome nešto obećate, važno je da to i ispunite jer postoji mogućnost da nećete imati drugu šansu da to popravite. Nemojte se nervirati oko nebitnih stvari. Ne kupujte stihijski jer vam zaista nisu neophodne sitnice na koje trošite novac.

Radite bez zabušavanja, budite pošteni prema sebi, ali i prema drugima jer je to jedini način da doživite napredak i popravite svoj status u društvu. Bićete mnogo srećniji i neće vas gristi savest.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.