Godišnji horoskop Škorpija za 2021.godinu

Ove godine nećete moći u potpunosti da se posvetite sebi i svojim potrebama jer ćete se mnogo baviti drugima. Iako vam to u početku neće prijati, nakon određenog vremena osećaćete se mnogo bolje jer ćete znati da ste pomogli onima kojima je pomoć bila neophodna. U prvom redu to će biti članovi vaše porodice, ali i prijatelji koji neće moći sami da se izbore sa svojim problemima.

S mnogo žara pristupaćete mnogim nezavršenim poslovima koje dugo odlažete jer ćete ove godine želeti da okončate sve što vas je do sada mučilo. Odlučićete i da završite veze s ljudima za koje ste shvatili da su vam lažni prijatelji. Više nego inače imaćete potrebu da budete voljeni. Veliki emotivni usponi i padovi prilično će vas izmučiti, pa je potrebno da se mnogo više odmarate. Pokušajte da u 2021. promenite stavove koji su zasnovani na predrasudama i biće vam mnogo lakše.

POSAO I NOVAC

Ova godina biće vam više nego uspešna na poslovnom planu. Bićete mnogo obazriviji i štedljiviji kada je novac u pitanju.

Početkom proleća imaćete mnogo uspeha ako se bavite poslovima koji su na bilo koji način povezani s medicinom i farmacijom.

Ako nemate posao, zvezde kažu da ćete ga najverovatnije naći u nekoj privatnoj firmi.

U septembru i oktobru krenućete s puno žara i samopouzdanja u nov posao, iako vam oblast kojom ćete se baviti neće biti dovoljno bliska. Bilo bi dobro da u biznis uključite i članove porodice jer će tada uspeh biti zagarantovan. Ako se pak opredelite da ostanete na starom radnom mestu, pokušajte da svom šefu pokažete koliko umete, a on će to i te kako znati da ceni.

Vrlo je moguće da ćete u decembru dobiti ponudu da otputujete u inostranstvo. Obavezno iskoristite ovu priliku jer vas čeka veliki uspeh, ali i mogućnost da zaradite mnogo para.

Ako zbog porodičnih obaveza ipak odustanete od puta, potrudite se da usavršite svoje zna­nje, jer će vam to omogućiti da dobijete bolje radno mesto.

ZDRAVSTVENI BAROMETAR

Vitalni ste i lako se oporavljate i od najtežih bolesti. Slabe tačke ove godine biće vam organi za varenje i disajni putevi. Potrudite se da jedete samo na proverenim mestima i uvek sveže namirnice.

Obavezno se vakcinišite protiv gripa i preduzmite sve mere zaštite kako biste ostali zdravi. Redovno uzimajte vitamine. Uzrok vaših čestih glavobolja može biti vid, pa ne bi bilo loše da povremeno posetite ofta­lmologa.

LJUBAVNE PROGNOZE

Prvo tromesečje ove godine biće relativno mirno. Nećete imati većih problema i moći ćete potpuno da se opustite.

Od početka maja, pa sve do kraja jula očekuje vas lep ljubavni period. Partner će vas obasipati nežnostima, a vi ćete uzvraćati na isti način. Ako nemate partnera, u ovom periodu bićete veoma privlačni suprotnom polu zbog pozitivnog uticaja Venere. Očekujte mnogo udvaranja, a moguće je da će vaše srce osvojiti uporni Bik ili emotivni Rak. Ukoliko se pak odlučite za Lava, znajte da to i neće biti idealna kombinacija jer će Lav želeti stalno da vas drži pod kontrolom.

U septembru i oktobru očekuje vas veoma naporan period jer ćete imati mnogo nesuglasica s partnerom. Moguće je da će najveći problem u vašem braku ili vezi biti upravo materijalne prirode. To neće biti samo nedostatak novca, već će vašem partneru smetati što zarađujete više od njega. Ukoliko to ne bude mogao da prihvati, moguće je da će se vaša veza završiti. Ipak, ova tenzija će vama dati dodatni elan i lako ćete preboleti muškarca koji ne može da vas prihvati onakvom kakvi jeste.

U novembru i decembru bićete na velikom iskušenju. Ako ste u vezi, budite veoma obazrivi, jer je sasvim moguće da ćete imati šansu da uđete u kratku, strastvenu ljubavnu avanturu s kolegom s posla. Ako vaš partner bude saznao za to, znajte da će se vaša veza sigurno završiti. Na vama je da odlučite da li želite da rizikujete.

Oko nove godine moći ćete da odahnete i uživate jer vas čeka period prepun lepih događaja. Zvezde će vam biti naklonjene, pa ćete zaista uživati u ljubavi.

Partneri

Savršeni: Devica, Jarac, Ribe

Pogrešni: Ovan, Lav, Vaga

VAŠI NAJBLIŽI

Ako imate mnogočlanu porodicu, ovo može biti veoma naporna godina za vas. Vodite računa kako se ponašate prema svojoj deci, jer će vaši odnosi do te mere biti poremećeni da mogu takvi ostati zauvek. Zato i kada pomislite da ste previše popustljivi ili da suviše dajete svojoj deci, dajte im još toliko.

Ove godine provodite više vremena s vašim roditeljima jer će im to mnogo značiti. Pokušajte da budete tolerantniji i razumniji. Trudite se i da kontrolišete temperament jer ćete u suprotnom uvredite vaše ukućane ljutim i uvredljivim komentarima. Pokušajte da više vremena provodite kod kuće jer ćete tako biti srećniji i ispunjeniji.

ASTRO-SAVETI

Mnogo je ljudskih osobina koje su česte i normalne svima osim vama. Rado ih ismevate, pa čak i onda kada znate da ih i vi imate. Budite blaži prema ljudima koje volite i nemojte zloupotrebljavati njihovu ljubav. Bićete mnogo srećniji. Takođe, vodite računa kome se poveravate. Ljudi u koje imate poverenja će vas razočarati jer će sve što im budete rekli u poverenju iskoristiti protiv vas.Ove godine obavezno povedite više računa o zdravlju. Svaki problem shvatite mnogo ozbiljnije i na vreme se obratite lekaru.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.