Lav-Mesečni horoskop za avgust 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Posao

Period počinje stelijumom Sunca, Merkura i Venere u vašem znaku, što vas podstiče da budete aktivniji na poslovnom planu. Istovremeno, bićete veoma traženi jer mnogi ozbiljno računaju na vas u budućim projektima. Ukratko, nalazite se u izuzetno dobrom periodu za napredovanje na poslu. Budite preduzimljivi i učinite sve što u vašoj moći kako biste postigli uspeh na duge staze. Trigon sa Saturnom iz Strelca daje vam unutrašnju sigurnost i obezbeđuje postojanost svih planova, i istrajnost poduhvata. Kratak period od ulaska Marsa u znak Strelca do izlaska Venere iz Lava biće izuzetno povoljan, pa bi bilo dobro da iskoristite sve svoje potencijale u ostvarnju zacrtanih ciljeva. Imajte na umu da su dani od 2. do 5. avgusta vrlo bitni po svim nivoima. Nakon 5. avgusta planetarni aspekti više ukazuju na dešavanja vezana za novac nego za posao, pa se tada fokusirajte na rešavanje finansijskih problema, kao i na raščišćavanje dugova i potraživanja.

Ljubav

Venera u vašem znaku pojačava vašu želju za novim emotivnim doživljajima, ali i šanse da se vaše sanjarije pretvore u konkretna dešavanja. Ali, koliko god aspekti bili povoljni ili izazovni, ništa se neće dogoditi ukoliko ne promenite svoje ponašanje. Ako nastavite da i dalje svoje potrebe stavljate u prvi plan, nećete moći da uspostavite harmoničnu vezu i ispunite očekivanja. Takođe, Saturn, vladar vašeg sedmog polja, ulaskom Marsa u isti znak ukazuje na sklonost komplikovanja odnosa, sukoba u vezi ili komunikaciji sa prijateljima. Sve partnerske odnose do kraja perioda oslikavaće ovaj aspekt, pa bi zato bilo najbolje da ne pokušavate da ispravljate krivu Drinu, ni druge krivine, nego da pustite stvari da teku bez opterećenja. To posebno važi za 18. avgust kada se pun Mesec nalazi u vašem polju partnerstva.

Zdravlje

Napetost čini ceo organizam uzdrmanim. Pokušajte da se opustite i da ne podležete previše stresnim situacijama sa posla.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

0,87 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.