Lav-Mesečni horoskop za januar 2021.

Ljubav: U vašem polju ljubavi jeste planeta Venera, ali je njena pozicija tokom prve polovine meseca dosta nepovoljna, a da ne pričamo da i vaš vladar polja ljubavi kreće unazad u prvoj dekadi januara. Dosta su ovo “tanki” aspekti za neke nove ljubavne početke, jer sve može krenuti dobro, da bi se vrlo brzo pokazalo kao problematično. Mislim da nećete biti zadovoljni ako dozvolite sebi da se odmah prepustite, pa se Lavovima savetuje, da i pored sve opijenosti i zanesenosti nekom osobom, ipak budu malo obazriviji i da napreduju polako, korak po korak. Ovi aspekti će, na žalost, pojedinima doneti i potrebu da se aktiviraju oko bivšeg emotivnog partnera, što bi itekako bila greška, jer samo početni momenat može biti dobar, jako brzo ćete se podsetiti na to zašto vi i ova osoba niste mogli da funkcionišete zajedno prvi put. U suštini, možda bi bilo najbolje da ovaj period možda malo više posvetite sebi i svojim prioritetima, da izlazite i družite se, pogotovo što ste neke prijatelje zapostavili. Kod zauzetih Lavova je ovaj mesec bolji u emotivnom delu. Porodični odnosi će funkcionisati dosta dobro, mnogo pozitivne energije, možda čak i planovi o prinovi ili dogovor oko nekog uređenja domaćinstva. Oni u vezama će, naročito u prvom delu meseca, biti obasuti pažnjom od strane voljene osobe, a možda vas iznenadi i poklonom ili predlogom da se zajednički provede par dana van grada ili ode negde na put. U drugom delu meseca ćete i vi biti aktivniji, pa je ovo jedan dobar mesec za povezivanje i zadovoljstvo.

Posao: Pa, da će ovo biti neki naročito dobar mesec u poslovnom segmentu, i neće. Jupiter u polju posla i novca ide retrogradno, a i vladar polja isto ide nazadnim hodom. Vi ćete u prvoj dekadi biti skloni impulsivnim potezima koji se neće pokazati kao dobri, pa vam se savetuje da date sebi dovoljno vremena da razmislite pre nego što se aktivirate po bilo kom pitanju. Mlad Mesec u polju koje se vezuje za posao govori da na drugačiji način morate pristupati svojim obavezama i odgovornije se odnositi prema svim situacijama koje vam se nametnu.

Možda ovo nije u skladu sa vašim planovima, ali oni sada moraju biti korigovani i prilagođeni trenutku. Oni koji se bave privatnim poslovima imaju bolju situaciju, ali se ni vama ne preporučuje da u prvoj dekadi meseca povlačite neke poteze bez prethodne konsultacije sa ljudima u koje imate poverenje. Generalno, tek treća dekada januara doneće Lavovima više prostora da se razmašu, a tada vam idu i bolje finansijske mogućnosti i veći prilivi.

Zdravlje: Prva dekada meseca je prilično loša u zdravstvenom smislu. Lako će vas hvatati virusi i temperature, a mogli biste imati i problema sa stomakom i varenjem, što će biti posledica neadekvatne ishrane. Nakon tog perioda kreće oporavak i jedino na šta biste trebali obratiti pažnju jesu eventualno neke hronične bolesti.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.