Devica-Mesečni horoskop za januar 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ljubav: Devicama kroz polje doma tranzitira planeta lepote i ljubavi, Venera, pa je sigurno da ćete u bračnim odnosima u većem delu meseca vi i partner pokušavati da se prilagođavate jedno drugom i da emociju i bliskost stavite na prvo mesto. Kod onih u emotivnim vezama, pogotovo ako ste duže sa voljenom osobom, sada može doći do nekih ozbiljnijih tema. Malo ćete oboje biti u prazničnom raspoloženju, pogotovo oko Božića, koji veliča porodična okupljanja, pa ćete početi da se pitate “šta bi bilo kad bi bilo”. iz ovakvih razgovora se može očas posla doći i do velikih planova za zajedničku budućnost. Generalno – Device u emotivnim vezama će biti u mnogo boljoj prilici da sa voljenom osobom imaju korektan i lep odnos. U prvih desetak dana januara vi ćete biti malo nervozniji, ali će partner umeti da vam se prilagodi i da spusti tenziju. Što se slobodnih pripadnika ovog znaka tiče, tokom celog meseca vaš vladar Merkur će biti u polju ljubavi (doduše u retrogradnom hodu uglavnom) a u trećoj dekadi januara će se i Venera ušetati u ovo polje. Očigledno je da će biti jakih dešavanja u ovom životnom segmentu, a sigurno je da će više osoba pokušavati da pridobije vašu pažnju. Tokom januara se u ovom polju događa i mlad Mesec, pa je više nego izvesno da su Device spremne da ušetaju u novo poglavlje svog života po pitanju ljubavi. Bićete malo oprezniji u novim kontaktima i nećete se puštati lako. Tek u poslednjoj nedelji, kada se sve kockice nekako poslože same od sebe, odlučićete i pustiti jednu osobu u svoj život. Vredelo je čekati.

Posao: Vaše polje komunikacije i dogovora je naglašeno tranzitom Marsa, koji se ovde nalazi u svom sedištu, i ispoljava svoju najjaču snagu i energiju. itekako ćete vi umeti da iskoristite ove podsticajne aspekte u svoju korist, samo vam skrećem pažnju na prvu dekadu januara, kada ne treba previše brzati u dogovorima, da ne biste u žurbi napravili nepovoljne dogovore. Tada i izbegavajte finansijska ulaganja, pogotovo ako imate privatni biznis. i kod vas će se pokazati da ono što ste pružili u poslovnom segmentu u prethodnom periodu, sada može biti naplaćeno i nagrađeno, pa će Device obradovati kada im se jave klijenti i poslovni saradnici sa kojima su imali intenzivnu komunikaciju u mesecima unazad.

Ne samo da je ono staro sada moguće aktivirati, pojaviće se i novi ljudi sa kojima biste se mogli poslovno ostvariti, a i segment inostranstva će se pokrenuti mnogo intenzivnije. Što se finansija tiče, one će biti dosta promenljive u prve dve dekade januara, dok poslednji deo meseca donosi jače i redovnije prilive.
Zdravlje: Poslednjih desetak dana januara donose nestabilne i nešto lošije zdravstvene prilike za Device. imunitet će tada biti u padu, a moguće je i da se iznenada vrate neke hronične bolesti ili recidivi prehlada i virusa koje niste odležali kako treba u prvom delu meseca.Potrebno je da malo više obraćate pažnju na sebe, naročito na ishranu.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

60 RSD

ŠVAJCARSKA

1 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

0,87 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH HT ERONET

1,85 KM

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

SLOVENIJA

1,16 EUR

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.