Vaga-Mesečni horoskop za januar 2021.

Ljubav: U prve dve dekade januara u vašem polju doma se nalazi retrogradni Merkur pa biste vi i bračni partner trebali u tom periodu da rešite neke zaostale probleme koje toliko rado ponekad gurate pod tepih. Savet za vas je da se zaista potrudite da do nekih zajedničkih rešenja i dođete, jer je treća dekada malo nepovoljna za komunikaciju i tada bi bilo teško doći do kompromisa. Oni koji se potrude i srede odnos sa partnerom tu treću dekadu januara bi mogli provesti u mnogo boljem raspoloženju, obzirom da tada i Venera ulazi u vaše polje doma. Onima u dužim emotivnim vezama takođe savet – voljena osoba je u ovom mesecu u dosta povoljnijem položaju od vas, stabilnija i jača, i trebali bi da pokušate da se prilagodite, a da ne insistirate na nekim svojim uskogrudim ciljevima ili da terate po svome. Umesto ovoga, potrudite se da unesete novine i živost u vašu vezu, jer će voljena osoba sa zadovoljstvom prihvatiti vašu inicijativu. Slobodne Vage bi mogle da se upuste u neku formu tajnog odnosa, verovatno sa osobom koja nije slobodna. i vi ste svesni da ovo nije ono što vam odgovara, ali biće teško odupreti se privlačnosti i magnetizmu kojom ova osoba zrači. Ukoliko uspete da prevaziđete i preskočite ovaj “mamac” koji će se pred vas postaviti u prvom delu meseca, drugi deo biste uglavnom proveli u druženju sa prijateljima i povremenim lakim flertovima. Poslednja nedelja januara bi tek mogla doneti osobu oko koje ćete želeti da se ozbiljnije pomučite i posvetite joj svoje vreme.

Posao: Marsova energija u polju koje vlada poslom i novcem izuzetno je povoljna, ali samo ako umete da je iskoristite na pravi način. Budite svesni da je ovo period kada se neke stvari mogu itekako pokrenuti, ali očekujte da će se aktivirati i oni koje smatrate konkurencijom. U prvoj dekadi meseca najbolje je biti malo oprezniji, jer bi baš ta, nelojalna konkurencija, ali i otvoreni neprijatelji, mogli sputavati vaše napredovanje i povlačiti neke poteze protiv vas. Koliko ćete vi biti u izvesnoj formi blokade i napetosti u tom periodu, toliko se posle toga otvaraju prilike da nadoknadite propušteno. Jedna velika šansa se ukazuje polovinom meseca, a vrlo lako bi mogla biti vezana za stranog partnera ili većeg domaćeg klijenta. Računajte da ćete od tada do kraja januara bukvalno biti u brzini od sto na sat što se obaveza i poslova tiče, ali nemojte žaliti truda. To je i najbolje vreme za finansijske prilive. Privatnicima je ovaj period naročito pogodan za sklapanje novih poslovnih dogovora.

Zdravlje: U prvom delu meseca kod starije populacije mogući problemi sa reumom, kostoboljom, a mlađe Vage bi mogle prekontrolisati krvnu sliku ili posetiti zubara. Poslednja sedmica donosi nešto slabiji imunitet i lakše oboljevanje od sezonskih bolesti. Ako bude klizavice, vodite računa da ne padnete i ne povredite se.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.