Lav-Mesečni horoskop za septembar 2021.

Ljubav

Jupiter vlada vašim poljem ljubavi I njegov ulazak u znak Vage, znak harmonije I partnerstava I vaše polje komunikacije, susreta, novih poznanstava – doneće vam više šansi da se po ovim pitanjima pokrenete. Ipak, ne treba zaboraviti da je pomračenje Sunca, vašeg vladara početkom meseca značajan događaj za vas lično I da će se svakako odraziti I kroz vaše emotivne odnose. Osećaj da neke stvari morate promeniti što pre u emotivnim vezama I brakovima postaće jako naglašen I sigurno je da će neki odnosi u ovom periodu biti poljuljani, čak I na granici prekida. Skriveni problemi mogu isplivati na površinu I neophodno je da se vi I voljena osoba postavite odgovorno prema vezi ili braku. Prva dekada je naročito “stegnuta” I odnos može biti distanciran I zahlađen. Da bi se stvari popravile, neophodna je dobra komunikacija I spremnost za dogovor, što će vam Jupiter I omogućiti. Neki od vas će na najbolji mogući način “spasiti” svoje emotivne relacije, tako što će sa partnerom otići na par dana negde daleko od svih….moguće je povratiti dogovor, ali I strast, pa nemojte odustajati tako lako ako u vašim vezama nešto “škripi”. Što se slobodnih pripadnika znaka tiče, vi neke situacije morate “prelomiti” u sebi. Ovo može biti konačno odustajanje od bivšeg emotivnog partnera sa kojim pokušavate da obnovite odnos, ali se može odraziti I na taj način da shvatate da se uzalud trudite oko nekoga ko vam je simpatičan I da od tog posla I cele priče nema ništa. Ne brinite, od polovine meseca dolazi vaše vreme za uživanje, strast I ljubav!

Posao

Pomračenje Sunca u polju posla I novca, ali I pomračenje Meseca u polju koje obuhvata krize, promene, preokrete I novac od ugovora svakako će uticati na vaš poslovni segment. Ono što do sada nije funkcionisalo kako treba I za šta ste vi već znali da je teško da ćete uspeti da ostvarite, sada će doći do konačnog kraja. Lavovi će shvatiti da su im neophodne promene, neki od vas će napraviti kompletan zaokret u poslovanju, dok će drugi staviti tačku na trenutne radne pozicije I okrenuti se traženju novog posla koji će ispuniti njihove potrebe. Od drugog dela meseca situacija će krenuti da se raščišćava I povoljne okolnosti će se velikom brzinom pojavljivati pred vama. I privatni poslovi će krenuti uzlaznom linijom. U suštini, ovaj period trebate da shvatite kao veliku mogućnost koju vam nebo daje da ostavite ono što ne valja I okrenete se onom što je isplativo po vas. Do kraja druge dekade finansijski segment će “klackati”, mogući su jači troškovi, kašnjenja isplata, a ovo definitivno nije vreme za investicije.

Zdravlje

Stres će prouzrokovati jači pad imuniteta koji će biti naročito naglašen u prve dve dekade septembra. Moraćete da nađete način da se I fizički, ali I psihički dignete – kroz odmor, kroz zdrav način ishrane, kroz blagu rekreaciju I opuštanje.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.