MAGLJENJE KRISTALNE KUGLE

Kada je vreme posvećeno gledanju u kuglu isteklo, pažljivo stavite kuglu u neku kutiju ili sanduče, postavljeno mekom tkaninom i zaključajte do sledeće seanse. Osim gledača nikome se ne sme dozvoliti da dotiče kuglu. Smatra se da će dodir tuđe ruke remetiti magnetizam kristala, pa će njegova osetljivost biti upropašćena. Postoji samo jedan izuzetak od pravila: osobi kojoj čitate budućnost smete dozvoliti da dotakne kuglu za vreme seanse, jer se onda viszije mogu obogatiti i izoštriti. Sve druge prisutne osobe mogu do mile volje da gledaju kuglu, ali nijedna ne sme da je dotiče!
Ako se površina kristalne kugle zaprljala, može se oprati sapunicom, ali to sme da čini samo vlasnik. Posle pranja u sapunici, isperite je u alkoholu ili u rastvoru vinskog sirćeta i vode. Sušenje se obavlja korišćenjem komada meke tkanine, najbolje somota ili jelenske kože, a isti materijal se koristi i za dobijanje sjaja kugle. Drevni vrači koristili su mešavinu sastavljenu od šest delova vode i jednog dela rakije, pa su u nju, prethodno zagrejanu, stavljali kuglu.
Gledanje u kristalnu kuglu treba obavljati svakodnevno, i to po pogućstvu u isto doba dana. Za početnike dovoljno je pet koncentrisanih gledanja, pa ako se vizije ne pojave, treba odustati. Iskusni gledači mogu povećati vreme koncentracije do pola časa. Pre nego što se pojavi vizija, kugla će se u celoj unutrašnjosti zamutiti i dobiti mlečno-sivkastu boju. Imaćete utisak kao da je kugla ispunjena minijaturnim oblacima. Ovo se naziva magljenje i uvek je znak predstojeće vizije. Kugla će ubrzo da se izbistri, a posmatrač će videti najraznovrsnije vizije kao što su: predmeti, ljudi, događaji, slova i brojevi. Sve viđeno može na prvi pogled izgledati konfuzno i nepovezano, ali, uz nešto iskustva i mnogo strpljenja, posmatrač će početi da povezuje vizije, kako međusobno, tako i sa osobom čiju sudbinu predskazuje.
Mnogi gledači u kristalnu kuglu nikada ne odu dalje od onog stadijuma zamagljenosti, koji se završava tamnjenjem unutrašnjosti kugle, ali ne i javljanjem vizija. Neki tvrde da kristal menja boju pred njihovim očima pa, polazeći od tamnocrvene boje, prolazi kroz sve boje duginog spektra. Oni, takođe, tvrde da ove promene boje polaze iz centra i šire se prema periferiji kugle, a kad boje postanu izvanredno sjajne i žarke – onda će se javiti i vizije.
Nekada su gledači u kristalnu kuglu pre pristupanju radu obavljali složene rituale. Tri dana pre korišćenja preali su kristal svakodnevno. Pod odaje u kojoj se gleda, riban je, a ona je držana pod ključem. Sve ove pripreme su obavezno obavljane do je Mesec prolazio fazu od mladog ka punom, jer se verovalo da će se magnetizovati prevlačenjem desnom rukom, u trajanju od pet minuta, jer se time davala snaga, dok je prevlačenjem levom rukom kugla dobijala veću osetljivost. Mnogi korisnici kugle i danas praktikuju ovo prevlačenje dlanovima. Smatra se, takođe, da ljudi tamne puti, crnih očiju i kose, imaju većeg uspeha u radu sa koglom, mada nema razloga da se obeshrabrite ni ako vam je ten svetao, a kosa i oči plave.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.