AKO SE OBLACI KREĆU

Gledanje u kristal nikada ne treba obavljati neposredno posle obeda, a svako uživanje alkoholnih pića treba izbegavati. Šetnja i fizičke vežbe, kao i psihička smirenost doprinose boljem uspehu. Ako je posmatrač nespokojan, nervozan ili bolestan, ne može se nadati većem uspehu. Važno je i pravilno, ravnomerno disanje. U fazi koja neposredno prethodi javljanju vizija, fazi zamagljenosti, gledajte da se što više opustite. Dišite duboko, ali polako, intenzivno se koncentrišite na unutrašnjost kristala. Budite psihički pasivni i nemojte se truditi da snagom svoje volje izazivate javljanja ove ili one vrste slika. Dovoljno je strpljenje, pa će se vizije pojaviti same od sebe.
Gotovo je neograničena raznovrsnost onoga što se može videti u kristalu. Vizije koje se javljaju u udaljenijem delu kugle označavaju daleku prošlost i daleku budućnost, dok vizije u delu kugle bliže vama označavaju sadašnjost ili blisku budućnost. Bela zamagljenost ukazuje na dobre vesti ili znači potvrdan odgovor na čitanje. Crna zamagljenost označava neprijatnosti ili negativan odgovor. Ako je zamagljenost kugle crvena, narandžasta ili žuta, upozorava na predstojeću opasnost, bolest, neprilike, žalost, gubitak, klevetu i razočaranje. Plava. zelena i purpurna boja su vesnici sreće i blagostanja. Ako se oblaci u kugli spuštaju, onda je na postavljeno pitanje odgovor NE. Ako se oblaci kreću nalevo, onda to označava prestanak gledanja. Ako se kreću nadesno, postoji mogućnost prisustva nevidljivih spiritualnih bića. Sve ono što se kao vizija pojavljuje na desnoj strani, gledano iz perspektive gledača, ima simbolično značenje, vizije na levoj strani treba shvatiti doslovno.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.