VRSTE VIZIJA IZ KRISTALNE KUGLE

Kod tumačenja vizija nema posebnih pravila, jer su one, obično, dovoljno razumljive same po sebi. Često se događa da je vizija praćena rečima ili rečenicama koje posmatrač vidi u kugli. Vizije se, inačem dele na pet osnovnih vrsta.

PRVI tip vizija su poslediva uobrazilje posmatrača, a to je vrlo učestali tip. Može se porediti sa nekom vrstom sanjarenja, a vizije treba tumačiti pozitivno, jer pozitivne misli obezbeđuju uspeh.

DRUGI tip vizija posledica su tekućih događaja sa kojima je posmatrač upoznat. Često se smatra da su ove vizije posledica telepatije. Ovakve vizije često znače upozorenje.

TREĆA vrsta vizija su događaji iz prošlosti, i to oni koji do tada nisu bili poznati posmatraču. Mada nije razjašnjeno kako do njih dolazi, sigurno je da su najčešće od malog značaja kada se radi o poruci koju treba preneti zainteresovanoj osobi.

ČETVRTA vrsta vizije su posledica događaja koji su poznati posmatraču, ali zaboravljenih. Reklo bi se da podzemlje podsvesti otvara svoja vrata pod uticajem gledanja u kristal.

PETI i daleko najvažniji tip vizija su one u kojima se predskazuju budući događaji. Ove vizije su i najkorisnije. Suprotno rasprostranjenom verovanju, ove vizije su daleko češće nego što se pretpostavlja, ali se one obično javljaju samo iskusnim gledačima u kuglu, onima koji su ovladali tehnikom prepoznavanja slika i tumačenja poruke. Vizije budućnosti su često toliko raznorodne i ispreturane, da neiskusni posmatrač ne može u njima da se snađe niti da ispravno protumači viđenu slikovnu poruku.

Ako ste uspeli da nabavite kristalnu kuglu i rešili da je koristite, činite to svakodnevno. Smatrajte kuglu nekom vrstom duhovne banke u koju ćete ulagati misli i osećanja. Postavljajte i pitanja, ali budite strpljivi, jer odgovor često neće doći odmah. Pretpostavimo da želite da saznate adresu nekog rođaka. Trudite se da primite vibracije, prenošene kroz vreme i prostor. Gledajte duboko u kuglu. Kod ove vrste gatanja uspeh se nikada ne može potpuno garantovati, ali do njega se vrlo često dolazi.
Da li želite da vam se zdravlje popravi, da zadobijete ljubav drage osobe, da napredujete na poslu, da pronađete neki zatureni predmet? Uzmite kuglu i koncentrišite se. Zamišljajte ono što želite da postignete. Ponavljajte redovno seanse gledanja u kuglu. Tvrdi se da ćete time moći da prenesete poruku ljudima na koje želite da utičete ili da im nešto saopštite.
Istovremeno, spontane vizije podsetiće vas na mnoge događaje iz prošlosti, na davno zaboravljene i često dragove likove prijatelja, rođaka i roditelja. Pokazaće vam slikovito mnoge sadašnje događaje i, što je najvažnije, upozoriti vas na ono što vam predstoji i time vam omogućiti da predstojeće događaje dočekate pripremljeni.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.