Ovan-Mesečni horoskop za maj 2022.

Početak meseca obeležava Pun Mesec u znaku Škorpije koji se dešava u vašem 8.polju. Emocionalni teret vas pritiska. Suočavanje sa problemima unutar vas samih. Ovo je energija povezivanja ili rasula. Prva nedelja maja biće obeležena odnosima koji će ili nastaviti drugim tempom ili će doći do totalnog raskida, bez obzira da li su partnertva dugoročna ili ne. Potreba za bliskošću je izražena. Usamljenima ovo će biti teški dani, jer će intezitet emocija biti pojačan. Venera, vladarka srca ulazi u znaku Raka, u vašem polju kuće i doma od 7.maja. Prijaće vam druženja sa porodicom. Privrženost sa bliksim prijateljima je takođe aktuelno u ovom periodu. Senzulani, emotivniji tražićete adekvatnog partnera koji može da podrži vaše želje i potrebe. Pojedini će i naći upravo takvog/takvu.Pojačana bliskost u bračnim odnosima tih dana. Obostrana podrška neće izostati. Od 11.maja vladar vašeg znaka Mars ulazi u znak Blizanca što će doprineti jasnoći razmišljanja, konkretnijim planovima, brzini delanja na mnogim poljima, uključujući i emotivno. U tom sektoru reči, komunikacija igraće bitnu ulogu u rešavanju postojećih probleme. Tih dana će Saturn praviti opoziciju sa Venerom i Marsom pa će vaše želje biti u sukobu sa odgovornošću koja vam se nameće. Neki ciljevi su nerealni u ovom trenutku. Pokušajte da se ne držite čvrsto za njih. Možete biti u tom periodu haotični, konfuzni i da razbacujete energiju na nepotrebne stvari ili ljude. Najbolji dani u polju ljubavi su 23. i 24.maj.

Posao

Postoji velika želja da pobiljšate svoju finansijsku situaciju tokom ovog meseca. Na tome će raditi Sunce koje se nalazi u vašem polju finansija koje pritom lepo gleda na Plutona. Sve nešto što je trebalo da se sredi dolazi na red sada. U svom retrogradnom hodu Pluton priziva stabilnost od ljudi na važnim i bitnim mestima. U prvoj polovini meseca su konkretni i intezivni događaji na tom planu. Jaka ambicija će postojati, ali imamo malu začkoljicu nakon 18.maja jer će vladar polja obaveza, posla, svakodnevice ( Merkur )krenuti u svom hodu unatraške I praviti napete aspekte sa Neptunom i Saturnom. Očekujte težinu, zastoje, komplikacije u komunikaciji, dokumentima. Želje i realnost se ne slažu tokom tog perioda. Na poslu su tada moguće prepreke, kašnjenja bitnih infromacija, razgovori i ugovori od važnosti takođe su u zastoju. Bićete umorni i nedostajeće vam koncentracija. Sve ovo zahteva veliku opreznost i svesnost da morate da sačekate neke bolje trenutke tokom narednog meseca.

Zdravlje

Za većinu Ovnova maj mesec u ovom sektoru je vraćanje starih zdravstvenih problema na dnevni red. Problemi sa nervima zarad stresa na drugim poljima takođe je prisutno. Neki će biti blago depresivni, drugi melanholični. Morate malo organizovati svakodnevni tempo da biste se bolje osećali kako fizički tako psihički. Vozači ovog znaka treba da obrate pažnju u saobraćaju tokom ovog meseca.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.