Škorpija-Mesečni horoskop za jul 2022.

Vaš vladar se nalazi u znaku Raka, pa će emocije tokom celog ovog meseca biti mnogo jače od razuma. Džabe je što ste vi negde duboko svesni da ste u odnosu koji vas ne zadovoljava u potpunosti, vaš partner se ponaša previše „bahato“ za vaš ukus i ne poklanja vam dovoljno pažnje – ipak pusto srce ne ume da preseče i kaže – dosta je bilo. O, imaćete vi svojih trenutaka ispada, kada će sve u vama počinjati da kipi i spektakularnih pucanja kada ćete voljenoj osobi sasuti u lice sve što imate – opet ćete na kraju popustiti zarad emocija koje osećate. Ovo važi i za duže emotivne odnose, ali i za bračna partnerstva, gde je naročito moguće da će povremeno odnosi u porodičnom domu biti debelo prodrmani. Što se slobodnih tiče, vaš vladar Mars pravi trigon sa Neptunom iz polja ljubavi u prvoj dekadi meseca, pa je sigurno da ćete se upetljati u nešto što je toliko romantično da povremeno nećete moći sebe da prepoznate. Kao da je vaša „oštrica“ zatupljena, pa ćete se topiti pod nečijim pogledom i raspilavljivati u zagrljaju te osobe. Nisu loše pozicije da se neki emotivni odnos započne, a ovo bi čak moglo biti vredno vašeg truda i ima mogućnost da bude trajnije. Vladar polja partnerstava kreće retrogradno u trećoj dekadi meseca i evo opet nekog „povratnika“ koji bi da se vrati u vaš zagrljaj pošto ste mu u potpunosti zatvorili vrata i zabranili pristup svom srcu. Na vama je odluka šta ćete sa ovim da uradite….

Posao

Sve ono što ste pokrenuli funkcioniše kako treba, a zaradama sada zaista možete da se pohvalite. Kao da vas je sreća pogledala pa se svaki uloženi dinar pretvara u dva. Ono što je najočiglednije je da promena statusa, pozicije, radnog mesta jeste rezervisana za vas, naročito u prvoj dekadi meseca. Za neke će ovo biti iznenađenje, za neke ne – ali vi ste itekako svesni koliko ste ulagali sebe u prethodnom periodu u posao i smatrate da zaista zaslužujete sve ono što vam sada dolazi i obilato vas nagrađuje. S druge strane – niko ne kaže da će vam biti lako na dalje. Vaš vladar je u znaku Raka, vama je potrebno da ulažete mnogo više energije nego inače u sve što radite, a sigurno je da ćete i kolegijalnim odnosima biti poprilično nezadovoljni. Moguće je da se neke „igre“ pokrenu protiv vas tokom ovog perioda, pa budite na oprezu. Ono što je naročito dobro i što će najviše radovati Škorpije jeste oslobađanje od nekih zaduženja kojima ste bili jako opterećeni. Sve stvari polako dolaze na svoje mesto. Samo napred….

Zdravlje

Krećite se, krećite se, krećite se…..suviše ste se usedeli, suviše ste statični, suviše se nervirate a tu negativnu energiju ne izbacujete. Trk u prirodu ili na neko opuštanje, relaksaciju!

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.