Šta znači sanjati vatromet?

Sanjati da gledate vatromet
Ako u snu gledate vatromet, to znači da vas očekuje radosno iznenađenje. Moguće je da će vam neko od članova porodice saopštiti lepe vesti, tj. da ćete uskoro ići na svadbu, krštenje, ili neku drugu vrstu proslave. Bićete veoma srećni zbog nje/ga i pružićete mu/joj maksimalnu podršku.

Sanjati da postavljate vatromet
Ukoliko u snu postavljate vatromet, to označava dobar provod. Može se desiti da ćete organizovati ili otići na žurku na kojoj ćete upoznati nove ljude koji imaju slična interesovanja kao vi. Bićete raspoloženi da izlazite pa ćete nastaviti da se družite sa njima.

Sanjati da neko drugi postavlja vatromet
Kada u snu neko drugi postavlja vatromet, to implicira da se ne radujete praznicima. Vi ste osoba koja ne voli da kiti jelku, da farba jaja, i da sprovodi slične običaje. Smatrate da su to najobičniji dani, a radujete im se iz razloga što ne morate da idete na posao ili u školu/fakultet.

Sanjati da vidite vatromet iz daljine
Ako u snu vidite vatromet iz daljine, to poručuje da ste tužni. Verovatno se osećate usamljeno i razmišljate o ljudima koji više nisu deo vašeg života. Pitate se da li ste to mogli da sprečite zaboravljajući da su oni sami doneli odluke na koje ne možete da utičete.

Sanjati da vidite sliku vatrometa
Ukoliko u snu vidite sliku vatrometa, to upozorava na požar u kući. Može se desiti da će uzrok biti loše instalacije ili to što neko od ukućana neće isključiti šporet, peglu ili drugi kućni aparat. Tešiće vas činjenica da niko nije stradao i insistiraćete da onaj ko poslednji izađe iz kuće/stana, proveri u kakvom je stanju ostavlja.
Sanjati da čujete, ali da ne vidite vatromet
Kada u snu čujete, ali ne vidite vatromet, to znači da se uzalud nadate. Moguće je da vam je šef, poslovni ili emotivni partner/ka nešto obećao, ali čini vam se da ne radi ništa da bi to sproveo u delo. Nećete hteti da ga/je podsećate, već ćete mu/joj dati još malo vremena nakon čega ćete odlučiti da li da ćete nastaviti ili raskinuti saradnju/vezu.
Značenje sna može biti jednostavnije. Ukoliko ste skoro videli, čuli ili postavljali vatromet, to je sigurno ostavilo utisak na vas.

Definicija vatrometa
Vatromet je pirotehnička priredba.

Preuzeto sa sanovnik.org

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti.