Vodolija-Mesečni horoskop za oktobar 2021.

Ljubav

Iako ćete vi I emotivni ili bračni partner uglavnom težiti kompromisu tokom oktobra meseca, postojaće par perioda koji će, na kratko, donositi turbulentnije situacije u vašu vezu. Tokom druge dekade javiće se prve nesuglasice, najviše zbog toga što će komunikacija između vas dvoje biti nešto slabija, a oboje ćete imati “kratak fitilj”, pa ćete od sitnog problema verovatno napraviti svađu epskih razmera. Na svu sreću, pa će ovo biti jedna od vaših čuvenih “bura u čaši vode”, što znači da ćete se vrlo brzo oboje smiriti I shvatiti da ste se preganjali I nervirali bez preke potrebe. I tokom treće dekade iskrsnuće još jedan momenat neusaglašenosti između vas dvoje, ali ovog puta će se vezivati za manjak zajednički provedenog vremena, pa će se očas posla probuditi neke sumnje I prebacivanja. Sad, da li ćete vi lično nešto “muljati”, to samo vi znate, ali da se ne lažemo – imaćete predispozicije za neku tajnu komunikaciju….Slobodne Vodolije će tokom oktobra imati mnogo jači društveni život nego inače, pa nije ni čudo što ćete se lako upuštati u zanimljivu komunikaciju I blaga flertovanja. I strasti će od drugog dela ovog perioda prosto buknuti kod vas, pa će pojedini biti itekako raspoloženi za malo neobaveznih kontakata I avanturica. Ako ste raspoloženi za nešto trajnijeg karaktera, drugi deo oktobra je savršen za vas – pojava osobe koja će umeti na pravi način da vam priđe I da vas “obuzda”….

Posao

Mlad Mesec početkom oktobra, Sunce, Jupiter I Merkur – sve ove planete će naglasiti vaše polje inostranstva, šireg znanja, ekspanzije I razvoja. Evidentno je da je pred Vodolijama jedan period kada ste spremni za proširenje I svog znanja, ali I obima poslova, a sve više ćete se okretati I ka drugim prostorima gde biste mogli plasirati ono što radite. Venera u polju karijere tokom prve polovine meseca donosi vam korektne odnose sa nadređenima, ali samo ako prihvatite da “igrate” po njihovim uslovima I ako se prilagodite nekim zahtevima koje vi lično smatrate nepotrebnim. Mnogima od vas su u glavi I neki novi planovi, ali I dodatna angažovanja, a pojedini će čak imati I pregovore sa drugim firmama, naravno – daleko od radoznalih očiju. Sve ono što tokom ovog meseca budete planirali, svoju će realizaciju dočekati tek u novembru – zato ne žurite I ne donosite neke odluke naprečac.

Zdravlje

I pored dosta dobre planetarne podrške na vaš znak, što će vam doneti stabilan imunitet I slabu podložnost sezonskim virusima I prehladama, ipak je u vašem polju podsvesti Mars, što ukazuje na povremen stres I psihičke “padove”. Trudite se da se odmarate I spavate dovoljno.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.