Blizanci-Mesečni horoskop za oktobar 2022.

Krajem prve dekade ovog meseca, vladar vašeg znaka se pokreće direktno kroz polje ljubavi. Imali ste priliku da ispravite neke greške iz prošlosti, imali ste priliku da se ponovo ujedinite sa ljudima sa kojima ste izgubili kontakt i sada je vreme da nastavite dalje…hm..da li je? Sve ovo što sam napisala bi itekako imalo smisla da se u trenutku vašeg pokušaja „čupanja“ iz okova prošlosti, sama vladarka vašeg polja ljubavi, Venera, ne hvata u koštac sa kvadratom od strane tranzitnog Saturna…Moguće je da ste vi spremni da pustite i zauvek zaboravite nekog, ali druga strana to neće dozvoliti tek tako. Obzirom da ćete u manjoj ili većoj meri kroz ceo ovaj mesec imati preispitivanja, ne bih rekla da će neka poglavlja biti lako zatvoriti. U svakom slučaju dosta burno, dosta neizvesno i samo od postavke u vašim ličnim natalnim kartama zavisi kako ćete proći kroz sve ovo. Za slobodne je pogotovo ovo zbunjujuć period jer u jednom trenutku mogu pomisliti da su našli svoju srodnu dušu, ljubav svog života, da bi se u sledećem već suočili sa padom druge strane u svojim očima. A kako će kroz ove bure i oluje proći oni u dužim emotivnim vezama i brakovima? Moram da napomenem da tranzit Marsa kroz polje doma i porodice donosi jednu prilično napetu energiju i tenziju u familijarnim relacijama. Da bi se ova energija nekako transformisala u podsticajnu, vi i bračni partner napravite neke dobre planove o preuređenju ili izmenama u zajedničkom domaćinstvu. Oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu se naprečac odlučiti na zajednicu i to u drugom delu oktobra.

Posao

Ne može se poreći da će dosta Blizanaca u ovom periodu itekako razmišljati o pokretanju privatnog posla. Ne samo da je ulazak Jupitera u ovo polje pokrenuo vaše misli u tom pravcu, već će tokom oktobra i tranziti Marsa i Venere još više potencirati na ovom usmerenju. Doduše, za one koji se odluče za ovu „matematiku“ stoji savet – za pokretanje privatnog posla je mnogo bolja druga polovina meseca. Što se tiče onih koji se već duže bave privatnim preduzetništvom – stagnacija koja je krenula tokom prošlog meseca imaće svoju eskalaciju do sredine druge dekade oktobra. Nekih dugova ćete se rešiti, a uspeti i da naplatite potraživanja. Značajan nov ugovor, nov saradnik i dobra finansijska inekcija u drugom delu meseca. Oni Blizanci koji rade za nekog još uvek imaju da nadoknade neke zaostatke, ali će se sa time relativno brzo izaći na kraj. Loša komunikacija sa saradnicima i kolegama obeležiće prvu dekadu oktobra. Mogućnost novog posla ili dobijanja značajnog projekta sredinom ovog perioda. Ono što vas muči je materijalni segment koji je dosta loš u prvom delu meseca i tek će kasnije početi da pokazuje neke znake oporavka.

Zdravlje

Saturn se sklonio iz vašeg polja zdravlja, što je svakako dobra vest. No, vladar ovog polja je u tranzitu kroz znak Device, koji generalno vlada baš zdravstvenom simbolikom i ne može se poreći da vas neće tek tako lako ostaviti neki problemi koje vučete. Sredinom meseca možete naći pravo rešenje za svoje probleme ili kontaktirati dobrog i pouzdanog lekara koji vam može pomoći.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.