Jarac-Mesečni horoskop za jul 2022.

Pun Mesec je u vašem znaku početkom meseca, a polovinom jula u polju ozbiljnih partnerstava je Mlad Mesec. Obzirom da će tu tranzitirati i Sunce, Mars i Merkur tokom ovog perioda, jasno je da će sve ono što je bitno, ozbiljno, što može da odoleva zubu vremena Jarčevima postati važno. Naravno, pričamo o onima koji su spremni da se obavežu ili onima koji žele da svoje duže emotivne veze pretvore u sada zaista ozbiljne priče. Ne kažem da će ovo biti lagan proces, jer se vidi da će iskakanja iz stabilnosti biti, ali – vreme vam je. Neki će Jarčevi shvatiti da promena koja se dešava kod partnera pozitivno utiče i na njih i biće spremni da se prilagođavaju novonastalim situacijama. Što se slobodnih tiče, vladar polja ljubavi, Venera, u konjukciji je sa Jupiterom i to u polju strasti. Zar treba dodatno naglašavati da je sve otvoreno da uletite u nešto burno, neuobičajeno, nešto što će vam ponovo dati želju za životom, za pokretom, nešto od čega će vam srce pevati? Samo naglašavam da ukoliko ste već u nekom odnosu, a imate ovakve porive, dobro razmislite šta vam je bitnije – da očuvate vezu u kojoj ste ili da se provedete dobro? Aktivirajte se i ne čekajte mnogo, vaša vladarka srca kreće retrogradno u poslednjoj dekadi jula, neke propuštene šanse više nećete moći da povratite, a emotivno možete krenuti nizbrdo….ovaj poslednji deo rečenice je posvećen najviše onima koji su se odlučili za avanturu i pored postojeće emotivne veze…

Posao

Jul vas može dovesti tačno na onu poziciju koju želite. Ako se nadate unapređenju ili poboljšanju finansijskog momenta – tu je. Ako želite da promenite posao, bilo da je u pitanju samo radno mesto u okviru postojeće firme ili prelazak negde drugde – tu je. Ako želite da poboljšate svoje saradnje i način funkcionisanja u poslovnim krugovima – tu je. Sve u svemu, jedan prilično dobar poslovni mesec, što potvrđuje i pozicija Mladog Meseca u polju poslovnih partnerstava. Šta je začkoljica i da li ona uopšte postoji? Pa naravno da postoji – vaš vladar ide retrogradnim hodom kroz znak Škorpije i praviće neke prilično neugodne aspekte na planete koje vas podržavaju. Neka prosta simbolika bi bila – suviše oklevanja, suviše proračunatosti, suviše nesigurnosti i straha da se odvažite u promene, pokrenete – može vas usporiti i izmaknuti vam neke prilike ispred nosa. Vaš sistem nije da odlučujete na brzinu, ali sada morate prepoznati šta je prava prilika za vas i iskoristiti je. Budite odlučni, budite mudri!

Zdravlje

Dosta dobar mesec kada je zdravstvena simbolika u pitanju. Jedino što je potrebno je da se dovoljno odmarate i da ne opterećujete sebe onim na šta ne možete uticati.

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

AUSTRIJA

1,55 EUR

ŠVEDSKA

7 SEK

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

NEMAČKA

0,79 EUR*
Cena mobilnog zavisi od operatera

ASTROLOZI ČEKAJU VAŠU PORUKU

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!
Scroll to Top

Saznajte lični horoskop.